به گزارش لقمه به نقل از رویترز فائو در این گزارش افزود قیمت مواد غذایی در جهان طی ماه فوریه نسبت به ماه ژانویه افزایش داشته است که علت اصلی آن رشد قیمت غلات روغن های نباتی و شکر بوده است .پ
بر اساس این گزارش افزایش قیمت مواد غذایی تاثیر زیادی در رشد فشارهای تورمی در کشورهای وارد کننده محصولات کشاورزی داشته است . بر این اساس شاخص فائو برای قیمت مواد غذایی و محصولات کشاورزی طی ماه فوریه به بیش از 215.3 واحد رسیده است . این رقم در ماه ژانویه نیز به 212.8 واحد رسیده بود .
فائو در این گزارش پیش بینی کرد میزان تولید جهانی گندم امسال با افت 1.4 درصدی نسبت به سال قبل به کمتر از 690 میلیون تن خواهد رسید .
نقل از :فارس