عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات


پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.

انار+بیماری قلبی+سرطان

به گزارش پایگاه خبری لقمه ،  در مطالعات پیشین آمده است که انار می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌های قلبی نقش داشته باشد اما بررسی‌های جدید حاکی از آن است که عصاره این میوه تاثیری بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی - عروقی ندارد.

همچنین پزشکان در بررسی‌های گذشته دریافته بودند که آب انار رشد سلول‌های سرطان پروستات را کند می‌سازد و با باکتری‌ها و پوسیدگی مقابله کرده و همچنین با سود رساندن به بیماران دیابتی، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

هرچند در بررسی جدید متخصصان به مطالعه روی 33 بیمار همودیالیزی پرداختند که به طور کلی بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی بودند. همچنین تاثیر اکسیداتیو آب انار و دیگر فوائد آن را که انتظار می‌رفت مانع بروز بیماری‌های قلبی شود، تست کردند.

این 33 بیمار که زیر 30 سال سن داشتند کمتر از سه ماه پیش از شروع مطالعه سه بار در هفته همودیالیز شده بودند و روزانه برای مدت شش ماه 1000 میلی‌گرم کپسول حاوی پلی فنول انار مصرف کردند.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، در حالی که پزشکان دریافتند میزان فشارخون بیماران کاهش پیدا کرده اما عصاره انار هیچ تاثیری روی التهاب، قدرت اکسیداتیو یا قدرت ماهیچه‌ای این افراد نداشته است. همچنین عصاره این میوه روی شاخص‌های خطرزای بیماری‌های قلبی عروقی یا عملکرد جسمی بیماران بی‌تاثیر بوده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :ایسنا

کد: 8516 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ پنج شنبه ۲۶ آذر بازدید: 2392 ساعت: 12:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پنیر و مینای دندان پنیر از خورده شدن مینای دندان جلوگیری می‌کند.

  78 درصد کودکان ایرانی از کمبود ویتامین D3 رنج می برند/آسم در کودکان جنبه آلرژیک دارد پایگاه خبری لقمه: دبیر اجرایی دهمین کنگره اورژانس‌...

  5 ماده غذایی که زنان باید بیشتر بخورند تقریباً تمام این مواد خوب در خواربارفروشی‌ها یافت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مصرف ماست میوه ای مفید است؟ ماست میوه ای چند وقتی است که مورد توجه بسیاری از مردم قرار گرفته است و به ویژه مادران سعی می کنند ماست را طعم دار کنند و به عنوان میان وعده در اختیار کودکان قرار دهند؛ از این رو این موضوع را با دکتر سیدسعید اسماعیلی پزشک و محقق طب اسلامی در میان گذاشتیم تا از درست یا نادرست بودن این شیوه مطلع شویم.
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
میوه های مردانه و زنانه تا به حال به این فکر کرده‌اید که میوه‌ها را می‌توان به دو گروه زن و مرد تقسیم کرد؟ همه ما می‌دانیم که تمام میوه‌ها و سبزیجات غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند و آنها را باید جزء ضروری و ثابت سفره خود قرار دهیم، اما جالب است بدانید که یکسری میوه‌ها برای خانم‌ها فواید بیشتری دارند تا آقایان و برعکس.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.