نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  متخصصین تغذیه هالیوودی ها چه می گویند؟ اگر عاشق نوشابه یا هر ماده‌غذایی ناسالم و پرکالری ...

  مصرف زیاد نمک ممکن است عامل افزایش بیماری MS باشد پژوهشگران می‌گویند مصرف بیش از حد نمک ممکن است مقص...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تأثیر تورم مواد خوراکی بر تغذیه خانواده‌ها گفت: افزایش قیمت‌ها آسیب جدی به سفره خانوارها وارد کرده و چالش سوءتغذیه در کودکان را تشدید کرده است.
بهترین راه لاغری چیست؟ چاقی معضلی است که امروز گریبان خیلی ها را گرفته است زندگی ماشینی و نحوه نا درست تغذیه مهمترین عوامل چاقی است اما برای داشتن یک بدن متناسب چه باید کرد ؟ چطور بخوریم که چاق نشویم ؟ بهترین راه های لاغری چیست ؟
معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده‌ مواد غذایی نستله، از جمله شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.