برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید


پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دکتر کیومرث دانشور به مناسبت هفته ملی بسیج تغذیه (9 تا 15 دی‌) در گفت‌وگویی،منطقه کرمانشاه، با بیان اینکه بدن به قند نیاز دارد، گفت: نوع قند مورد نیاز بدن گلوکز است که می‌تواند از منابع مختلفی تامین شود.

وی افزود: این منابع می‌تواند منابع سالمی مانند برنج، ماکارونی، نان و سیب زمینی یا منابع زیان آوری مانند شکلات، شیرینی و قند و شکر باشد.

دانشور اظهار کرد: هر چه فرم قند در منابع قند ساده‌تر باشد، احتمال اینکه فرد دچار مرحله پره‌دیابت شود بسیار است و علامت ورود فرد به این مرحله این است که فرد با مصرف ماده شیرین مانند شکلات و شیرینی دچار حالت تکرر ادرار می‌شود.

این فوق تخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مرحله پره‌دیابت به سرعت به دیابت تبدیل می‌شود، اظهار کرد: افراد به طور جد باید نسبت به تشخیص این مرحله حساس باشند و برای این کار نیاز است تا آزمایش قند خون داده شود.

وی با بیان اینکه قند خون ناشتا در افرادی که در مرحله پره‌دیابت هستند نرمال است، گفت: برای تشخیص مرحله پره‌دیابت در فرد، باید بعد از آزمایش قند خون ناشتا هر دو ساعت یا سه ساعت یکبار محلول قندی به فرد داده شود و چنانچه قند خون فرد یکباره افزایش یابد، فرد در مرحله پره‌دیابت قرار دارد.

دانشور با بیان اینکه افراد نباید مرحله پره‌دیابت را با خود دیابت اشتباه بگیرند، گفت: مرحله پره‌ دیابت در حقیقت نشان می‌دهد فرد استعداد بالایی برای ورود به مرحله دیابت دارد و باید با احتیاط بیشتری قند و مواد شیرین مصرف کند.

وی با بیان اینکه قند خون بالای 100 نشان از ابتلای فرد به دیابت دارد، اظهار کرد: برخی افراد به اشتباه قند خون بین 100 تا 115 را دیابت محسوب نمی‌کنند، این در حالیست که با بالا رفتن قند خون فرد از 100 به بالا فرد وارد حیطه دیابت شده و چنانچه رعایت نکند، قند خون او به سرعت از 100 به 150 و 180 می‌رسد.

دانشور با یادآوری اینکه دیابت درمان ندارد، گفت: این بیماری تنها به وسیله رژیم و مصرف دارو قابل کنترل است و بهترین راهکار برای این بیماری پیشگیری از ابتلای به آن است.

وی خاطرنشان کرد: افراد تا سن زیر 30 سال در خوردن مواد قندی آزاد هستند و محدودیت جدی برای آنها در این زمینه وجود ندارد، اما به شرط آنکه در کنار مصرف مواد قندی حتما ورزش انجام دهند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ورزش را بهترین وسیله برای کنترل قند خون عنوان کرد و افزود: در افراد بالای 30 سال ضرورت دارد تا در کنار ورزش برای کنترل بهتر قند خون از محصولات با قند رژیمی استفاده شود و مصرف قند و شکر و شیرینی‌جات به حداقل خود برسد.

دانشور بهترین قندطبیعی را قند موجود در توت خشک دانست و عنوان کرد: بعد از توت خشک به ترتیب انجیر خشک، خرمای خشک و مویز دارای بهترین قند طبیعی هستند. افراد در برنامه غذایی روزانه خود این مواد را جایگزین قند و شکر کنند تا بتوانند پیشگیری مناسبی در زمینه ابتلا به دیابت داشته باشند.

این فوق تخصص تغذیه در پایان استرس را یکی از عوامل موثر در زمینه تبدیل مرحله پره‌دیابت به دیابت عنوان کرد و اظهار کرد: افراد در زمینه پیشگیری از دیابت باید به طور جد از استرس در زندگی روزانه خود اجتناب کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :ایسنا

کد: 8646 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي بازدید: 333 ساعت: 11:23 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
2 کبد چرب و بایدها و نبایدهایش ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 آیا اختلال در عملکرد کلیه منجر به دیابت می شود؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۶ دي
4 با فواید جالب توجه بذر کتان آشنا شوید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
5 بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
6 مصرف مداوم مُسکن ها با بدن ما چه می کند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
7 علل گرسنگی پی در پی چیست؟ ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
8 ارتباط چربی شکمی با دیابت نوع ۲ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
9 افزایش ریسک بیماری قلبی و دیابت با سریع غذا خوردن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
10 ریسک ابتلا به دیابت با غذا خوردن در نیمه شب ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
11 وقتی نوزاد دلبندتان شیرین می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  خوردن سالاد بدون روغن ممنوع جالب است بدانید بر خلاف تصورتان استفاده از سس کم چ...

  توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از گرمازدگی کارشناس تغذیه معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزش...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.
چاقی شما چه مدلی است؟ گلابی یا موزی؟ دانش و اطلاعات کافی درباره بدنمان، این امکان را به ما می دهد که با بدنمان درست رفتار کنیم و انتظار درست و بجایی از، آن داشته باشیم. راستی می دانید چاقی چند نوع دارد؟