۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: کپسول آموکسی سیلین ۵۰۰ میلی گرم طی نیمه اول سال جاری از لحاظ تعداد و مبلغ، پرفروش‌ترین دارو در کشور بود.
بهبود خواب و عملکرد اجتماعی افراد مسن با چای سبز ماچا پایگاه خبری لقمه: محققان ژاپنی اخیراً مزایای شناختی بالقوه چای سبز ماچا (چای سبز پودری) را برای افراد مسن ارزیابی کردند.
اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از فرآورده‌های غذایی فاقد مجوز بهداشتی را اعلام کرد.
تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به تولید نسل جدیدی از داروهای نوین در درمان سرطان شده که با فاصله کوتاهی بعد از سازنده اصلی و با کمتر از یک‌دهم قیمت در اختیار بیماران قرار گرفته است.
استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدیدی که قرار است در نشست امسال انجمن مطالعه دیابت اروپا (EASD) در روزهای ۹ تا ۱۳ سپتامبر در مادرید ارائه شود، پتانسیل استفاده از تحلیل صدا برای شناسایی موارد ابتلا به دیابت . . .
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفن‌های همراه به سلطه خود بر جهان ادامه می‌دهند و تعداد آنها بیشتر از انسان‌ها روی زمین شده است، دانشمندان مشتاق هستند تا تاثیرات آنها بر سلامت را درک کنند.
هشدار روابط عمومی سازمان غذا و دارو: این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای، برخی شرکت‌های تولیدکننده فراورده‌های غذایی ترش مزه را به علت فاقد، تعلیق، ابطال یا جعل اسناد مورد نیاز اداره کل فرآورده‌های غذایی، غیر مج . . .
صفحه 8 از 100  اول  قبلی   3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه های مفید برای پوست و بدن کدامند؟ یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه از میان مواد غذای...

  خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است اغلب شکایت والدین از سرماخوردگی‌های طولانی مدت کود...

  رفع بوی بد دهان در روزه داران یکی از مشکلاتی که اکثر روزه ‌داران در ماه مبارک رم...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
ماجرای شیرخشک‌های وارداتی توسط یاسین رامین پایگاه خبری لقمه: وکیل یاسین رامین در پرونده شکایت از مطرح‌کنندگان موضوع شیرخشک فاسد می‌گوید: از افرادی که شایعه شیرخشک‌های فاسد را علیه خانواده رامین مطرح کرده‌اند، شکایت کرده‌ایم.
فاتحه‌خوانی با آبمیوه مسموم بلای جان پیرزن‌ها رییس پلیس آگاهی فرماندهی غرب استان تهران از دستگیری سارقی خبرداد که در پوشش «مسافرکش» ضمن مسموم‌کردن زنان مسن، جواهرات آنان را سرقت می‌کرد.
کدام سیب‌زمینی‌ها سمی هستند؟ سیب‌زمینی یکی از صیفی‌جاتی است که ضمن دارا بودن مواد مغذی مورد نیاز بدن، به طور طبیعی درصدی مواد سمی به نام سولانین در پوست و زیر پوست آن وجود دارد.