گزارش تصویری / کارگاه سنتی پخت نیشکر
نیشکر در کارگاههای سنتی فراوری شده و علاوه بر شکر دوشاب نیز از آن گرفته می شود. شکر حاصل از آن به رنگ قهوه ای یا به زبان محلی سیاه شکر، خواص زیادی دارد که از آن جمله می توان به رفع خستگی مزمن، پاک کنن . . .
گزارش تصویری/ برداشت نیشکر
لقمه: نیشکر یا به زبان محلی شکر لوله گیاهی است مفید و سودمند که به روش قلمه زدن کشت میشود و از هر گیاه میتوان هر ساله و به مدت 7 سال شکر استخراج کرد
خواص خوردن ژله
یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگهای مختلف در دسترس است.
5 غذای محلی همدان ثبت ملی میشود
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان اعلام کرد: پرونده ثبت ملی پنج غذای محلی همدان آماده شده و به زودی به ثبت خواهند رسید.
مصرف گوشت سگ و گربه در سوییس
یک روزنامه سوئیسی از مصرف گوشت سگ و گربه در مناطقی از این کشور خبر داد. این در حالیست که آمار دقیقی از میزان مصرف گوشت این حیوانات در سوئیس وجود ندارد.