سوپ هویج و عدس تند


پایگاه خبری لقمه: این سوپ خوش طعم سرشار از آهن است که استفاده اش مخصوصا برای خانم‌ها بسیار توصیه می‌شود. درست کردن این سوپ زمان زیادی نیز لازم ندارد و می‌توانید آن را در کمتر از نیم ساعت آماده کنید، همچنین می‌توانید از زودپز نیز برای پختش بهره ببرید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، گر از طرفدارهای غذای تند هستید مطمئنا این سوپ نظرتان را جلب خواهد کرد. اگر هم زیاد غذای تند دوست ندارید باید بگویم فلفل می‌تواند باعث افزایش سوخت و ساز بدنتان شود این یعنی می‌تواند کمی به کاهش وزن نیز کمک کند. همچنین این سوپ خوش طعم سرشار از آهن است که استفاده اش مخصوصا برای خانم‌ها بسیار توصیه می‌شود. درست کردن این سوپ زمان زیادی نیز لازم ندارد و می‌توانید آن را در کمتر از نیم ساعت آماده کنید، همچنین می‌توانید از زودپز نیز برای پختش بهره ببرید. در ادامه این مطلب را به نقل از دکتر کرمانی بخوانید.

 

طرز تهیه سوپ هویج و عدس تند 

 مواد لازم:

 

دو قاشق غذا خوری بذر زیره

به اندازه یک بند انگشت قطعات فلفل

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۶۰۰ گرم هویج، شسته و رنده شده (نیازی به پوست کندن نیست)

۱۴۰ گرم عدس قرمز

یک لیتر آب سبزیجات داغ

۱۲۵ میلی لیتر شیر

ماست ساده و نان برای سرو کردن

 

طرز تهیه :

 

یک ماهی تابه بزرگ را روی حرارت گرم کنید و زیره و فلفل را به صورت خشک به مدت یک دقیقه درون آن تفت دهید یا می‌توانید تفت دادن را تا زمانی ادامه دهید که شروع به حرکت در ماهی تابه کنند و عطر خود را پخش کنند. نیمی از بذر‌ها را با یک قاشق غذا خوری بیرون بیاورید و کنار بگذارید. روغن، هویج، عدس، آب سبزیجات و شیر به ماهی تابه اضافه کنید و به جوش بیاوریدش. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که عدس‌ها متورم و نرم شوند بجوشد.

 

محتویات ماهی تابه را داخل مخلوط کن بریزید تا نرم شوند (البته می‌توانید هم مخلوطشان نکنید). برای طعم گرفتن به سوپ چاشنی بزنید زیره‌ای که کنار گذاشتید را روی غذا بریزید و به همراه ماست و مقداری نان سرو کنید.

 

اطلاعات تغذیه‌ای:

 

موادی که در این دستور پخت به کار رفته برای ۴ وعده است. هر وعده شامل یک کاسه سوپ است.

 

اطلاعاتی که در ادامه می‌آید مربوط به یک وعده از این سوپ است.

 

کالری: ۲۳۸ 

چربی در یک وعده: ۷ گرم

چربی اشباع در یک وعده: ۱ گرم

کربوهیدرات در یک وعده: ۳۴ گرم

قند در یک وعده: ۰ گرم

فیبر در یک وعده: ۵ گرم

پروتئین در یک وعده: ۱۱ گرم

سدیم در یک وعده:   ۲۵. گرم

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :زندگی فردا

کد: 10943 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين بازدید: 1910 ساعت: 8:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2 غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 طرز پخت آش کلم باکویی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 سوپ پیاز فرانسوی ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8 تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11 روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با شایع‌ترین روش‌های انتقال هپاتیت C یک فوق تخصص گوارش و کبد، شایع‌ترین راه انتقال هپا...

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

  سندرم روده تحریک پذیر و دوری از FOODMAP ها پایگاه خبری لقمه: سندرم روده تحریك پذیر یك بیماری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با تنظیم ساعت بیولوژیک بدن، دیگر چاق نمی شوید محققان معتقدند هسته اصلی تنظیم ساعت بیولوژیک بدن در قسمتی از هیپوتالاموس قرار دارد.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
مبتلایان به آسم غذاهای آماده به مصرف نخورند یک فوق تخصص آسم و آلرژی با هشدار نسبت به تشدید آسم و آلرژی بهاره با مصرف غذاهای آماده و رستورانی مصرف غذاهای خانگی و غذاهای بدون افزودنی را به مبتلایان توصیه کرد.
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید! پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخصصین عفونی، حکایت از این واقعیت دارد که موارد ابتلا به HIV در کشور به سرعت در حال افزایش است.