خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی پایگاه خبری لقمه: شربت سکنجبین یکی از شربت‌های بسیار خوشمزه است که فواید درمانی بسیاری نیز دارد. با مصرف شربت سکنجبین می‌توانید مشکلات ادراری، نفخ شکم و درد معده را رفع کنید.
طرز تهیه شربت گل محمدی پایگاه خبری لقمه: شربت گل محمدی یکی از انواع شربت های سنتی است که به راحتی در خانه تهیه می شود.
این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه پایگاه خبری لقمه: بهترین نوشیدنی برای در امان ماندن از عطش در ماه رمضان چیست؟ در این مطلب، طرز تهیه این نوشیدنی مفید را معرفی کرده و ارزش تغذیه ای آنرا توضیح خواهیم داد.
طرز تهیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل برای صبحانه پایگاه خبری لقمه: امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع پنکیک متفاوت آشنا کنیم. در این پنکیک، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی پنکیک شکلاتی با عسل، با ما همرا . . .
میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین پایگاه خبری لقمه: راز این غذا تازگی آن است که ترکیبی از گوشت با سبزیجات است که رطوبت و طعم لازم را به گوشت می دهند. این غذای سالم یکی از بهترین وعده های غذایی در دنیاست که با سیب زمینی و قارچ سوخاری س . . .
پنکیک خرما مارتا استوارت پایگاه خبری لقمه: در تهیه این پنکیک عربی خرمای مورد استفاده سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در س . . .
دسر هلو، برای سلیقه های خاص پایگاه خبری لقمه: دسر هلو، خوش عطر و خوشمزه است که شما و مهمانانتون از خوردن آن لذت خواهید برد.
صفحه 1 از 37   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
مجسمه‌های خندان با بستنی‌! پدر و مادرها همیشه به فرزندانشان سفارش می‌کنند که با غذای خود بازی نکنند؛ اما کار این هنرمند ژاپنی دقیقا همین بازی کردن با غذاهاست!
چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ پایگاه خبری لقمه: ذائقه ایرانی بادام بومی را بیشتر می پسندد و طعم بادام وارداتی را به رغم ظاهر زیباترش نمی پسندد. اما این همه ماجرا نیست و دلایل برتری بادام ایرانی نسبت به بادام وارداتی زوایای دیگری هم دارد.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.