درمان 10 بیماری با مصرف منظم آناناس


پایگاه خبری لقمه: طعم متمایز و منحصر به فرد میوه استوایی آناناس قرنهاست که شناخته شده است با این حال کمتر کسی از مزایای سلامتی این میوه که شامل بهبود سلامت تنفس، درمان سرفه و سرماخوردگی، بهبود هضم، کاهش وزن، تقویت استخوان ها، افزایش سلامت چشم و ... است، خبر دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آناناس منبع غنی از مواد مغذی، ویتامین ها، مواد معدنی از جمله پتاسیم، منگنز، مس، کلسیم، منیزیم، ویتامین ث، بتاکاروتن، تیامین، ویتامین ب ۶، فولات و فیبر و بروملائین است. در اینجا ۱۰ مشکل سلامتی که با مصرف منظم این میوه برطرف می شود، بیشتر معرفی شده است:

 
مدیریت آرتریت: یکی از معروف ترین موارد استفاده از آناناس توانایی این میوه در کاهش التهاب مفاصل و عضلات به ویژه در کسانی است که از آرتروز رنج می برند. آناناس حاوی آنزیم پروتئولیتیک است که خواص ضد التهابی جدی دارد.
 
تقویت سیستم ایمنی بدن: تنها یک وعده آناناس بیش از ۱۳۰ درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین ث را تامین می کند؛ ویتامینی که با کاهش خطر ابتلا به بیماری ها و تقویت سیستم ایمنی بدن مرتبط است و آنهم با تحریک فعالیت گلبولهای سفید خون و خنثی کردن اثرات رادیکال های آزاد در بدن.
 
حفظ سلامت بافت و سلول: یکی از مزایای پنهان ویتامین ث، نقش اساسی آن در ایجاد کلاژن است و مصرف آن به بهبود سلامت پوست کمک میکند. محتوای ویتامین ث به بهبود سریع زخم ها، صدمات، عفونت ها و بیماری ها کمک می کند.
 
پیشگیری از سرطان: علاوه بر پتانسیل آنتی اکسیدانی ویتامین ث در مبارزه با سرطان، آناناس حاوی ویتامین های آ، بتاکاروتن، بروملائین و ترکیبات مختلف فلاونوئیدها و سطوح بالای منگنز برای جلوگیری از سرطان های دهان، گلو و سینه است.
 
بهبود مشکلات گوارشی: آناناس منبع غنی از فیبرهای محلول و نامحلول برای درمان مشکلاتی از جمله یبوست، اسهال، سندرم روده تحریک پذیر است. مصرف آناناس منجر به بهبود فرایند هضم می شود.
 
حفظ سلامت استخوان ها: اگرچه آناناس حاوی مقادیر بالای کلسیم نیست اما منبع غنی از منگنز محسوب می شود؛ ماده معدنی که برای حفظ سلامت استخوان ها ضروری است. مصرف یک وعده آناناس بیش از ۷۰ درصد نیاز روزانه شما به منگنز را تامین می کند.
 
حفظ بهداشت دهان و دندان: این میوه گرمسیری یکی از بهترین راه حل ها برای تقویت بهداشت دهان و دندان است. خواص قابض آناناس به تقویت لثه ها کمک کرده و همچنین از ابتلا به سرطان دهان جلوگیری می کند.
 
کاهش فشار خون: آناناس منبع ارزشمندی از مواد معدنی از جمله پتاسیم است. کمبود پتاسیم منجر به طیف گسترده ای از خطرات سلامتی از جمله افزایش فشار خون و استرس عروق خونی می شود. مبتلایان به فشار خون بالا می‌ توانند در یک روز و در دو نوبت صبح و شب، دو تا سه اسلایس آناناس میل کنند. خطر بالا رفتن فشار خون در افرادی که هر روز آناناس مصرف می‌کنند، تا ۲۰ درصد کاهش می ‌یابد.

بهبود گردش خون: یکی دیگر از مزایای آناناس برای سلامتی بدن، بهبود گردش خون و کاهش فشار خون است. آناناس سرشار از مس است که برای تشکیل سلول های قرمز خون بسیار لازم است. خوردن روزانه آناناس معمولا برای کسانی که عمل جراحی انجام داده و طی عمل، خون از دست داده‌اند، تجویز می‌شود

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :آوای سلامت

کد: 11059 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير بازدید: 2305 ساعت: 10:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف زنجبیل به تسکین درد مفاصل کمک می کند؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
2 گیاهی که می توان جایگزین آسپرین کرد ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۸ خرداد
3 6 توصیه غذایی برای بیماران مبتلا به استئوآرتریت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۵ خرداد
4 وقتی بیماریم چه بخوریم؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ آبان
5 مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود ۱۳۹۲ جمعه ۱ شهريور
6 قهرمانان غذایی را بشناسید ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۰ فروردين
7 بخور تا زانویت خوب شود ۱۳۹۱ پنج شنبه ۱۰ اسفند
8 محققان مصرف این ادویه را برای سلامت مفاصل توصیه می کنند ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲ اسفند
9 درمان 12بیماری با 12گیاه و ادویه! ۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۸ بهمن
10 خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر می‌شود یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...

  باز هم معجزه ماست روزانه چقدر ماست می خورید؟

  درمان آنفولانزا با انار پایگاه خبری لقمه: کارشناس آزمایشگاه کنترل غذا دانش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زعفران تقلبی را چطور تشخیص بدهیم؟ تقلب در مواد غذایی این روزها كاسبی پر‌در‌آمدی برای سودجویان شده است. متخلفان هم البته برای همین چند لقمه نان حرامی كه به‌دست می‌آورند، زحمت زیادی می‌كشند و آنقدر روش‌های جدید ابداع ‌كرده‌اند كه رئیس سازمان غذا و دارو می‌گوید شناسایی این تقلب‌ها نیازمند خلاقیت است.
خوراکی‌‌ها علیه اسـترس استرس ممكن است همه جا با شما باشد، مثل محیط كار، در هنگام رانندگی، در جشن‌ها و مراسم و یا حتی در منزل و زمانی كه اخبار ناخوشایندی ممكن است از طریق رادیو و تلویزیون به گوشتان برسد، اما در دنیای پرتنش امروز، چه كسانی ممكن است از استرس در امان باشند؟
آشنایی با حقه های رژیم لاغری پژوهش جدیدی نشان می‌دهد که گذاشتن یک بسته یخ روی بافت چربی می‌تواند به سوختن کالری در بدن کمک کند. اما به‌راستی کدام حقه رژیم‌های لاغری واقعاً کار می‌کند؟
چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .