مصرف شکلات تلخ به بهبود جریان خون در بدن کمک کند


پایگاه خبری لقمه: کارشناسان تغذیه معتقدند، مصرف شکلات تلخ می تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، شکلات تلخ حاوی مقادیر مناسب فیبر محلول و مواد معدنی است. همچنین حاوی اسید اولئیک، اسید استاریک و اسید پالمیتیک نیز هست.

 
شکلات تلخ با وجود ترکیبات آلی که از لحاظ بیولوژیکی فعال هستند، می تواند به کاهش فشار خون و بهبود جریان خون در بدن کمک کند. این امر تا حد زیادی به کاهش میزان کلسترول LDL اکسید شده در مردان کمک می کند.
 
خوردن شکلات تلخ (که دارای ۶۵ درصد کاکائو غنی از پلی فنول است) به طور طبیعی باعث کاهش فشار خون می شود.
 
فلاوانول های موجود در شکلات تلخ از طریق کاهش فشار خون و تصفیه جریان خون به قلب و همچنین به مغز، به بهبود سلامت قلب کمک می کنند. آنها همچنین در کاهش خطر ابتلا به سرطان نیز موثرند.
 
شکلات تلخ میزان مقاومت به انسولین که فاکتوری بسیار شایع در ایجاد بیماری های مانند دیابت، بیماری قلبی عروقی و سایر بیماری های قلبی است را کاهش می دهد.
 
شکلات تلخ حاوی غلظت بالای آلکالوئیدی موسوم به تئوبرومین است که دارای خواص محرک و اثرات آرامش بخش است. این ماده می تواند باعث اتساع عروق خونی شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11895 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 1901 ساعت: 10:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
7 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
8 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
9 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
10 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
11 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

  تا فرصت دارید هلو بخورید! هلو میوهٔ آبدار و خوشمزهٔ تابستانی است که در بازار...

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
نکاتی کلیدی برای پخت سالم ترین و خوشمزه ترین کباب ها لقمه: بیشتر خانواده های ایرانی به بیرون رفتن علاقه زیادی دارند، رفتن به طبیعت و درست کردن غذاهایی مانند کباب است اما اینکه بهترین، سالم ترین و خوشمزه ترین روش برای پخت انواع کباب چیست، سوالی است که در ادامه با اشاره به نکته هایی کوتاه و کاربردی به آن پاسخ خواهیم داد ...
به زودی شکل همبرگر می‌شوید! حتما می‌دانید که علم تغذیه و معجزه‌های آن چه کمکی به زیبایی شما می‌کند.