آیا زردچوبه در کاهش سطوح التهاب تاثیری دارد؟


پایگاه خبری لقمه: التهاب مزمن زمانی رخ می دهد که بدن حمله به بافت های خود را آغاز می کند، که بدون تردید قصد نداریم به هیچ عنوان این شرایط رخ دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زردچوبه یکی از مشهورترین مواد غذایی در جهان است، که این شهرت را تنها به واسطه استفاده در قالب ادویه در دستورالعمل های غذایی مختلف کسب نکرده و فواید سلامت آن نیز عاملی تاثیرگذار در این زمینه محسوب می شوند. بدون تردید، اثرات دارویی و شفابخشی زردچوبه آن را به محصولی تبدیل می کنند که می توان در روتین زندگی روزانه به کار گرفت.

 
به گزارش "لیو لاو فروت"، التهاب شرایطی است که همه ما در بدن خود آن را تجربه می کنیم. در حقیقت، التهاب فوق العاده مهم است. این شرایط به بدن در مبارزه با مهاجمان خارجی، مانند باکتری ها و ویروس ها، کمک می کند و در ترمیم آسیب ها نقش دارد. با این وجود، زمانی که التهاب حالت مزمن به خود می گیرد، مشکل آفرین می شود.
 
التهاب مزمن زمانی رخ می دهد که بدن حمله به بافت های خود را آغاز می کند، که بدون تردید قصد نداریم به هیچ عنوان این شرایط رخ دهد. در حقیقت، التهاب مزمن عامل شکل گیری بسیاری از بیماری های مزمن، مانند بیماری قلبی، سرطان، سندرم متابولیک، آلزایمر و دیگر بیماری های انحطاطی در نظر گرفته می شود.
 
اگر قصد دارید به صورت ریشه ای با بیماری مبارزه کنید، استفاده از گیاهان دارویی طبیعی، مانند زردچوبه، برای کاهش سطوح التهاب مهم است. کورکومین، ماده فعال موجود در زردچوبه، از چنان خواص ضد التهابی قوی برخوردار است که اثرگذاری آن با برخی داروهای ضد التهاب مقایسه می شود.
 
همچنین، اثرات ضد التهابی کورکومین به سیستم قلبی عروقی ما گسترش می یابد، با این وجود، زمانی که موضوع بیماری قلبی مطرح می شود، کورکومین به واقع عملکرد اندوتلیوم، که پوشش داخلی رگ های خونی است، را بهبود می بخشد. عملکرد ناقص اندوتلیال دلیل اصلی بیماری قلبی است، زیرا در تنظیم فشار خون، انعقاد خون و دیگر عوامل اختلال ایجاد می کند.
 
با مصرف روزانه یا چند بار در هفته این اسموتی حاوی زردچوبه می توانید از فواید شگفت انگیز این محصول بهره‌مند شوید.
 
مواد تشکیل دهنده:
 
دو فنجان آناناس
 
یک موز رسیده
 
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه یا 2.5 تا 5 سانت ریشه زردچوبه تازه
 
یک گره ریشه زنجبیل تازه
 
اندکی فلفل سیاه به تازگی آسیاب شده برای افزایش جذب کورکومین در بدن
 
یک فنجان شیر نارگیل
 
روش تهیه:
 
تمام مواد تشکیل دهنده را در یک دستگاه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند به مخلوط کردن ادامه دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :عصر ایران

کد: 12265 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 2289 ساعت: 11:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای زردچوبه چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
2 زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
3 ارتباط زردچوبه با سرطان در کودکان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
4 ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 مفیدترین ادویه ها که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
6 10 فایده زردچوبه برای سلامتی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
7 ۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور
8 داروهای طبیعی ضد درد را بشناسید ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
9 برای جلوگیری از پیری زودرس چه بخوریم؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
10 سبزیجات و میوه‌های آهنین را بشناسید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  زرده تخم‌مرغ به اندازه سیگار مضر است! لقمه: نتایج یك آزمایش جدید نشان داده است كه وقتی ص...

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.
خوردنی‌هایی که شکم شما را بزرگ می‌کند اندازه شکم تنها در موضوع اضافه وزن مطرح نیست بلکه در ارتباط با گوارش نیز اهمیت می‌یابد. در واقع در برخی موارد، عملکرد نامناسب دستگاه گوارش باعث برآمدن و متورم شدن شکم می‌شود. در این مقاله که حاصل تلاش همکارانمان در گروه ترجمه روزنامه خورشید است برآن شدیم تا با چندنکته، به خانم‌ها و آقایانی که تمایل دارند شکم صافی داشته باشند متذکر شویم، از خوردن برخی مواد غذایی اجتناب کنند.