آیا زردچوبه در کاهش سطوح التهاب تاثیری دارد؟


پایگاه خبری لقمه: التهاب مزمن زمانی رخ می دهد که بدن حمله به بافت های خود را آغاز می کند، که بدون تردید قصد نداریم به هیچ عنوان این شرایط رخ دهد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، زردچوبه یکی از مشهورترین مواد غذایی در جهان است، که این شهرت را تنها به واسطه استفاده در قالب ادویه در دستورالعمل های غذایی مختلف کسب نکرده و فواید سلامت آن نیز عاملی تاثیرگذار در این زمینه محسوب می شوند. بدون تردید، اثرات دارویی و شفابخشی زردچوبه آن را به محصولی تبدیل می کنند که می توان در روتین زندگی روزانه به کار گرفت.

 
به گزارش "لیو لاو فروت"، التهاب شرایطی است که همه ما در بدن خود آن را تجربه می کنیم. در حقیقت، التهاب فوق العاده مهم است. این شرایط به بدن در مبارزه با مهاجمان خارجی، مانند باکتری ها و ویروس ها، کمک می کند و در ترمیم آسیب ها نقش دارد. با این وجود، زمانی که التهاب حالت مزمن به خود می گیرد، مشکل آفرین می شود.
 
التهاب مزمن زمانی رخ می دهد که بدن حمله به بافت های خود را آغاز می کند، که بدون تردید قصد نداریم به هیچ عنوان این شرایط رخ دهد. در حقیقت، التهاب مزمن عامل شکل گیری بسیاری از بیماری های مزمن، مانند بیماری قلبی، سرطان، سندرم متابولیک، آلزایمر و دیگر بیماری های انحطاطی در نظر گرفته می شود.
 
اگر قصد دارید به صورت ریشه ای با بیماری مبارزه کنید، استفاده از گیاهان دارویی طبیعی، مانند زردچوبه، برای کاهش سطوح التهاب مهم است. کورکومین، ماده فعال موجود در زردچوبه، از چنان خواص ضد التهابی قوی برخوردار است که اثرگذاری آن با برخی داروهای ضد التهاب مقایسه می شود.
 
همچنین، اثرات ضد التهابی کورکومین به سیستم قلبی عروقی ما گسترش می یابد، با این وجود، زمانی که موضوع بیماری قلبی مطرح می شود، کورکومین به واقع عملکرد اندوتلیوم، که پوشش داخلی رگ های خونی است، را بهبود می بخشد. عملکرد ناقص اندوتلیال دلیل اصلی بیماری قلبی است، زیرا در تنظیم فشار خون، انعقاد خون و دیگر عوامل اختلال ایجاد می کند.
 
با مصرف روزانه یا چند بار در هفته این اسموتی حاوی زردچوبه می توانید از فواید شگفت انگیز این محصول بهره‌مند شوید.
 
مواد تشکیل دهنده:
 
دو فنجان آناناس
 
یک موز رسیده
 
یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه یا 2.5 تا 5 سانت ریشه زردچوبه تازه
 
یک گره ریشه زنجبیل تازه
 
اندکی فلفل سیاه به تازگی آسیاب شده برای افزایش جذب کورکومین در بدن
 
یک فنجان شیر نارگیل
 
روش تهیه:
 
تمام مواد تشکیل دهنده را در یک دستگاه مخلوط کن ریخته و تا زمانی که به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند به مخلوط کردن ادامه دهید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :عصر ایران

کد: 12265 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان بازدید: 2508 ساعت: 11:54 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چای زردچوبه چه فوایدی برای سلامتی دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
2 زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
3 ارتباط زردچوبه با سرطان در کودکان چیست؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
4 ادویه ای پر خاصیت که باید به برنامه غذایتان اضافه کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
5 مفیدترین ادویه ها که باید آنها را در رژیم غذایی خود بگنجانیم ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
6 10 فایده زردچوبه برای سلامتی ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۴ فروردين
7 ۱۵ نکته برای تغذیه ای بهتر ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور
8 داروهای طبیعی ضد درد را بشناسید ۱۳۹۳ شنبه ۱۷ خرداد
9 برای جلوگیری از پیری زودرس چه بخوریم؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۹ ارديبهشت
10 سبزیجات و میوه‌های آهنین را بشناسید ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۸ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  غذاهای کودک‌کش بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهند غذاهای شیرین...

  رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان پایگاه خبری لقمه: پوسیدگی دندان از جمله اپیدمیهای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ پایگاه خبری لقمه: حکایت تولید و صادرات پسته مصداق ضرب‌المثل معروف شده که «درونش خودمان را کشته، بیرونش مردم را»؛ قیمت این محصول برای مردم کشورمان آنقدر زیاد است که خیلی‌ها امکان خریدش را ندارند اما تولیدکنندگان آن در عین حال از قیمت پایین آن به نسبت هزینه‌ها می‌نالند و خواهان حمایت دولت هستند.
آیا لاغر شدن با آب امکان‌پذیر است؟ یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی بابیان اینکه یکی از عادت‌های غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است به‌مرورزمان باعث بروز کم‌خونی مخصوصاً در خانم‌ها شود چراکه با رقیق شدن شیره‌های گوارشی عمل هضم به‌خوبی صورت نمی‌گیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
کاهش وزن موفق با 10 نکته ساده شما در کم کردن وزن شکست نخواهید خورد مگر اینکه احساس ناکامی کنید.
عوامل تغذیه‌ای کم‌خونی را بشناسید وقتی صحبت از کم‌خونی می‌شود، همه فکر می‌کنند منظور کمبود آهن است اما کم‌خونی می‌تواند ده‌ها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بی‌حوصلگی می‌کنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس می‌شوید، سریع به سراغ قرص‌های آهن نروید!