آنچه درباره فریزر باید بدانید


درباره فریزر نیز مانند بسیاری موارد دیگر تصورات اشتباهی وجود دارد كه به برخی نكات برای رفع این اشتباه ها اشاره می كنیم.

لقمه:
1- همه سبزی ها برای فریزكردن مناسب نیستند؛ سبزی ها نرم و لطیفی مانند كاهو هنگامی كه فریز شوند خراب شده و خواص غذایی خود را از دست می دهند.
2- سس های كرمی نیز داخل فریزر به اصطلاح بریده شده و غیرقابل استفاده می شوند.
3- قهوه هم نباید در فریزر گذاشته شود؛ به ویژه قهوه تیره.
4- یكی دیگر از مواد غذایی كه نباید در فریزر نگهداری شود تخم مرغ است.
5- غذاها نباید برای مدت نامحدود داخل فریزر نگهداری شوند؛ به ویژه انواع سوپ، غذاهای آب پز، گوشت پخته، غذاهای استیكی و سرانجام برشته شده ها.
6- فریز كردن، تمام باكتری ها را نمی كشد غذاهای فریز شده باكتری ها را غیرفعال می كند اما آنها را از بین نمی برد. این سخن به معنی آن است كه اگر غذای آلوده داخل فریزر قرار بگیرد، به همان میزان مضر خواهد بود و باكتری های آن فقط غیرفعال می شوند. با گرم كردن دوباره آن، باكتری ها فعال شده و غذای شما سالم نخواهد بود.
7- اگر گوشتی كه طبخ نشده بارها بیرون از فریزر قرار بگیرد و یخ آن باز شود خاصیت خود را به كلی از دست می دهد. بهترین راه برای نگهداری گوشت این است است كه آن را تازه مصرف كنید.
8- فریزر بهترین جا برای نگهداری طولانی مدت غذا نیست.
9- دما در فریزر نیز هر زمان كه در آن باز و بسته می شود تغییر می كند. ممكن است غذا یخ زده باقی بماند اما روند فریز شدن آن كند پیش برود و كریستال های یخی یا به اصطلاح برفك نیز داخل فریزر ایجاد شود، بنابراین تا می توانید درهای فریزر را فقط در مواقع لزوم باز كنید.


نقل از :کیهان

کد: 2066 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۹ آبان بازدید: 5852 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نکاتی درباره فریز کردن مواد غذایی/اینفوگرافیک مدت نگهداری از مواد غذایی در فریزر ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۰ اسفند
2 قیمت کدام یخچال فریزر‌ها در بازار زیر ۲۰ میلیون تومان است+ جدول ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
3 بهترین زمان نگهداری خوراکی‌ها در یخچال و فریزر ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
4 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
5 سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ خرداد
6 مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور
7 این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
8 همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
9 فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد
10 نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند
11 بهترین راه نگهداری از ادویه‌جات و گیاهان معطر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  طب سنتی درباره ماهی چه می‌گوید؟ در طب سنتی توصیه می‌شود همراه ماهی برخی مواد غذایی...

  مواد غذایی ضد پیری را بشناسید فرآیند پیر شدن سلول ها، اتفاقی است که هر انسانی را...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با انواع گرسنگی گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز می‌کند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز می‌کند انواع گرسنگی‌های دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.
چرا باید ویتامین بخوریم؟ آیا شما واقعا˝ می دانید که ویتامین هایی نظیر A و B و C و D و ... به چه کار می آیند؟ و چرا باید زحمت استفاده از آنها را بکشید؟ با ما همراه شوید تا درباره برخی دلایل مصرف این ویتامین ها به شما توضیحاتی ارائه دهیم.