آنچه درباره فریزر باید بدانید


درباره فریزر نیز مانند بسیاری موارد دیگر تصورات اشتباهی وجود دارد كه به برخی نكات برای رفع این اشتباه ها اشاره می كنیم.

لقمه:
1- همه سبزی ها برای فریزكردن مناسب نیستند؛ سبزی ها نرم و لطیفی مانند كاهو هنگامی كه فریز شوند خراب شده و خواص غذایی خود را از دست می دهند.
2- سس های كرمی نیز داخل فریزر به اصطلاح بریده شده و غیرقابل استفاده می شوند.
3- قهوه هم نباید در فریزر گذاشته شود؛ به ویژه قهوه تیره.
4- یكی دیگر از مواد غذایی كه نباید در فریزر نگهداری شود تخم مرغ است.
5- غذاها نباید برای مدت نامحدود داخل فریزر نگهداری شوند؛ به ویژه انواع سوپ، غذاهای آب پز، گوشت پخته، غذاهای استیكی و سرانجام برشته شده ها.
6- فریز كردن، تمام باكتری ها را نمی كشد غذاهای فریز شده باكتری ها را غیرفعال می كند اما آنها را از بین نمی برد. این سخن به معنی آن است كه اگر غذای آلوده داخل فریزر قرار بگیرد، به همان میزان مضر خواهد بود و باكتری های آن فقط غیرفعال می شوند. با گرم كردن دوباره آن، باكتری ها فعال شده و غذای شما سالم نخواهد بود.
7- اگر گوشتی كه طبخ نشده بارها بیرون از فریزر قرار بگیرد و یخ آن باز شود خاصیت خود را به كلی از دست می دهد. بهترین راه برای نگهداری گوشت این است است كه آن را تازه مصرف كنید.
8- فریزر بهترین جا برای نگهداری طولانی مدت غذا نیست.
9- دما در فریزر نیز هر زمان كه در آن باز و بسته می شود تغییر می كند. ممكن است غذا یخ زده باقی بماند اما روند فریز شدن آن كند پیش برود و كریستال های یخی یا به اصطلاح برفك نیز داخل فریزر ایجاد شود، بنابراین تا می توانید درهای فریزر را فقط در مواقع لزوم باز كنید.


نقل از :کیهان

کد: 2066 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۱۹ آبان بازدید: 2939 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بهترین زمان نگهداری خوراکی‌ها در یخچال و فریزر ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
2 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
3 سبزی فریزری بهتر است یا خشک شده؟ ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲۰ خرداد
4 مضرات نگهداری گوشت چرخ‌کرده در فریزر ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۶ شهريور
5 این مواد غذایی را در فریزر قرار ندهید ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
6 همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد
7 فوت های کوزه گری برای یک چای خوش طعم ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۶ خرداد
8 نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۴ اسفند
9 بهترین راه نگهداری از ادویه‌جات و گیاهان معطر ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳۰ بهمن
10 نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند ۱۳۹۲ شنبه ۱۲ بهمن
11 چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ ۱۳۹۲ جمعه ۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تغذیه سالم با ارزانترین خوردنی‌ها وقت آن رسیده این باور غلط را که خوردن غذای سالم ب...

  دیر ناهار خوردن، خطر چاقی را تشدید می‌کند متخصصان تغذیه و سلامت در یک آزمایش جدید تاکید کردن...

  خوراکی هایی که بوی سیر را از بین میبرند! غذاهای محتوی سیر و پیاز بی نهایت خوشمزه هستند اما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با بوی بد دهان به طور قطعی خداحافظی کنید در روش درمان بوی بد دهان با لیزر،مراقبتهای ویژه ی پس از جراحی نیز حذف می گردد، به طوری که پس از پایان یافتن جلسه درمان،بیمار می تواند بر خلاف روش جراحی متداول به راحتی غذا مصرف کند.
درمان آکنه با محلول‌های خوراکی تا به حال شده كه شب هنگام خواب ناگهان ببینید یك جوش زشت و چركی روی صورت‌تان خودنمایی می‌كند، در حالی كه فردا به یك مهمانی دعوت هستید یا می‌خواهید با فردی ملاقات كنید كه برایتان اهمیت زیادی دارد.
تغذیه های مقوی برای مغز دانش آموزان با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مدارس، باید به آمادگی مغز فرزندان خود برای کسب موفقیت در تمامی چالش‌های علمی و تحصیلی توجه ویژه‌ای داشته باشید.
چرا اکثر میوه‌ها گرد هستند؟ تا به حال به این فکر کرده‌اید که چرا اکثر میوه‌ها گرد یا بیضی شکل هستند؟ (سیب، لیمو، پرتقال، هندوانه، خربزه …) به عبارت دیگر، چرا اکثر میوه‌ها دوست دارند گرد شوند؟!