شهیدزاده: شرکت‌های دانش بنیان اولویت تسهیلاتی بانک کشاورزی هستند


مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: کارخانه های فراوری با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی، پشتیبانی مالی می شوند.

مرتضی شهیدزاده رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل بانک کشاورزی در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری لقمه، در خصوص تسهیلات بانک کشاورزی برای اشتغال زایی جوانان گفت: شرکت های دانش بنیان، الویت ما برای پرداخت تسهیلات هستند و در این رابطه با معاونت فناوری اطلاعات ریاست جمهوری هماهنگی کامل داریم.

وی تصریح کرد: با معرفی آن معاونت، از محل منابع صنایع توسعه ملی - که منابع ارزان قیمتی هست- تسهیلات را در اختیار این شرکت‌ها می گذاریم.

مدیرعامل بانک کشاورزی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص حمایت از صنایع تبدیلی و فراوری گفت: برای تاسیس کارخانه های فراوری که در زنجیره تولید باشند، با تشخیص وزارت جهاد کشاورزی پشتیبانی مالی می شوند.

دکتر شهیدزاده گفت: خوشبختانه با اقداماتی که انجام دادیم به کمک صندوق توسعه ملی و منابع داخلی بانک، منابع معتنابهی را برای صادر کننده های پسته، کشمش، زعفران و خرما اختصاص دادیم و خوشبختانه در حال حاضر قیمت و صادرات این محصولات در وضعیت بسیار خوبی است.

گفت‌وگو: اعظم رجب‌زاده

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13431 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان بازدید: 3384 ساعت: 2:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سرپرست پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی منصوب شد ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۲ مهر
2 تامین پرتقال شب عید بدون افزایش قیمت ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۹ بهمن
3 تهیه و توزیع آش نذری در شیراز ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  از سیستم قلب و عروق با مصرف سیر محافظت کنید سیر تازه منبع خوبی از ویتامین ها،مواد معدنی ومواد ...

  باید و نبایدهای غذاهای کنسروی به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و...

  کودکان به نوشیدن چای عادت نکنند کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: ع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
خطر سنگ كلیه برای دیزی سنگی خورها یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف غذا در ظرو.ف سنگی خطر سنگ كلیه را افزایش می دهد.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
سفره ایرانی دیگر در خانه ها جایی ندارد! مردم اعتقاداتی داشتند، «سفره» و کنار هم نشستن را مایه خوشبختی و با هم بودن را قوت قلب و باعث نزدیک شدن خانواده‌ها به هم می‌دانستند. برای سفره‌ای که پهن می‌شد و غذایی که در آن قرار می‌گرفت، احترام خاصی قائل بودند و حریم سفره را پاس می‌داشتند،اما این روزها....