ریسک ابتلا به دیابت با غذا خوردن در نیمه شب


پایگاه خبری لقمه: محققان به افرادی که عادت به غذاخوردن در نیمه شب دارند در مورد ابتلا به دیابت و بیماری قلبی هشدار می دهند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، طبق یافته های اخیر، افرادی که دوست دارند اواسط شب خوراکی بخورند در معرض ریسک ابتلا به انواع بیماری های قلبی و دیابت هستند چراکه این عادت موجب اختلال در عملکرد ساعت بیولوژیکی بدن می شود.

 
به گفته محققان دانشگاه نیومکزیکو، این عادت منجر به افزایش چربی خون و مشکلات قلبی می شود چراکه بدن از چرخه ۲۴ ساعتی هماهنگ بدن خارج می شود.
 
رود بیوجس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «توجه به ساعت بیولوژیکی بدن بسیار حائز اهمیت است. از اینرو باید به خواب شبانه و بیداری روزانه توجه کرد. چراکه عاداتی نظیر کارهای شیفتی، بیدار ماندن تا دیروقت و نیمه شب غذاخوردن همگی به سلامت اسیب می رسانند.»
 
محققان موش هایی را که در معرض این مشکل قرار داشتند بررسی کردند. آنها در طول آغاز فاز استراحت (روز) و آغاز فاز فعالیت (شب) به موش ها غذا می دادند.
 
نتایج نشان داد بعد از تغذیه موش ها در ابتدای دوره استراحت، میزان چربی خون در مقایسه با زمان تغذیه در آغاز فاز فعالیت به شکل چشمگیری افزایش می یافت.
 
وجود میزان بالای چربی خون نشان می دهد غذا خوردن در نیمه شب نه تنها بر متابولیسم تاثیر می گذارد بلکه احتمال بیماری های قلبی و دیابت را نیز افزایش می دهد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13550 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 2648 ساعت: 10:07 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چربی‌سوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 چربی سوزی با انجام‌ ورزش های استقامتی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
7 آیا مصرف جلبک و بلوبری برای لاغری مجاز است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ مرداد
8 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
9 تاثیر ورزش بر حذف چربی های کبد ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن
10 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
11 بالا رفتن ریسک نارسایی قلبی با کبد چرب ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عص...

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
تجویز رژیمهای غذایی غلط در برخی مطب ها مدیر اولین جشنواره "تناسب اندام و بدنسازی، تهدید تا سلامت" معتقد است که در برخی از مطبهای پزشکان رژیمهای غذایی تجویز می شود که غلط است و کارشناسان تغذیه آنها را قبول ندارند.
زخم زبان سرطان می آورد! ماهیچه کوچک و سرخ رنگی که توانایی های بسیاری دارد و مانند یک دست، کارهایی را انجام می دهد که هیچ عضو دیگری در بدن انسان قادر به انجام آن نیست. این ماهیچه زبان نام دارد.
دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.