استفاده از سبزیجات معطر در غذا چه تاثیری در مصرف نمک دارد؟


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برای کاهش نیاز مصرف نمک می توانید از سبزیجات معطر در غذاها استفاده کنید.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، ضیاءالدین مظهری، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: هر قدر که ممکن است از مواد قندی تصفیه شده مثل شکر، قند و نوشابه های قند دار استفاده نکنید. نمک مصرفی خود را کاهش دهید.

 
وی اظهارداشت: برای کاهش نیاز مصرف نمک می توانید از سبزیجات معطر در غذاها استفاده کنید. با این کار از بروز افزایش فشار خون جلوگیری می کنید و حتی می توانید به تعدیل فشار خون خودتان هم کمک کنید.
 
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در ادامه تاکید کرد: برای سلامت خود و پیشگیری از بروز انواع سرطان های دستگاه گوارش و دیگر ارگان‌های بدن لازم است در روز 200 تا 400 گرم میوه و 400 تا 700 گرم انواع سبزی را به صورت خام یا پخته میل کنید.
 
وی در پایان در برنامه رادیویی سلامت گفت: افزودن میوه تازه به برنامه روزانه، بیماری را از شما دور می کند و نشاط و سلامتی را برای شما به ارمغان می آورد. توجه داشته باشید خاصیت میوه ها به درشتی یا ریزی یا گرانی یا ارزانی آن ها ارتباطی ندارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 13778 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر بازدید: 2729 ساعت: 3:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
3 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
4 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
5 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
6 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
7 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
8 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
9 افزایش طول عمر با مصرف زیاد میوه و سبزیجات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
10 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
11 مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن عسل برای کودکان زیر یک سال ممنوع خیلی‌ها عسل را شیرینی بی‌ضرر می‌دانند و مرهم بسیار...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج خود رسیده و هشدارهای اهالی سلامت کشور را در پی داشته است.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.