تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر نقش تغذیه در کاهش استرس، تقویت ایمنی و مقابله با آلودگی هوا و به مصرف میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و امگا ۳ در برنامه غذایی روزانه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرگزاری مهر بر اهمیت تغذیه در کاهش استرس و بهبود سلامت روان اشاره کرد و گفت: گنجاندن میوه‌ها، سبزیجات و منابع غذایی گیاهی در رژیم روزانه، به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید، می‌تواند به کاهش استرس و کنترل اشتها کمک کند. همچنین، امگا ۳ که در روغن‌های گیاهی، ماهی و غذاهای دریایی یافت می‌شود، نقش مؤثری در کاهش استرس و کنترل وزن دارد.

 
وی افزود: برای تقویت سیستم ایمنی، مصرف آنتی‌اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات، کاهش مصرف نمک، قند و چربی‌های مضر ضروری است. هرچه این مواد را کمتر مصرف کنیم، سیستم ایمنی قوی‌تری خواهیم داشت.
 

تغذیه مناسب راهی برای مقابله با آلودگی هوا

 
وی در مورد تغذیه مناسب در شرایط آلودگی هوا، گفت: نوشیدن مایعات و آب به میزان کافی در اولویت است. مصرف میوه‌ها و سبزیجات به دلیل آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، ماهی به دلیل امگا ۳، حبوبات و حداقل ۲ تا ۳ واحد لبنیات در روز توصیه می‌شود.
 
مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: افرادی که به دلیل فعالیت روزانه بالا به دنبال افزایش انرژی هستند، به‌جای مصرف بیش‌ازحد قهوه و شکلات، بهتر است رژیم غذایی متنوعی شامل میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات، پروتئین‌ها و لبنیات داشته باشند. همچنین، کاهش وزن تدریجی و تأمین مواد مغذی موردنیاز بدن از طریق تغذیه سالم می‌تواند خستگی را کاهش دهد. در صورت ادامه احساس کرختی، بررسی کمبودهای تغذیه‌ای و مصرف مکمل‌های موردنیاز ضروری است. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15763 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن بازدید: 419 ساعت: 7:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
2 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 رعایت بهداشت را در مواقع بحران فراموش نکنید ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
6 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
7 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
8 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
9 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکات مهم برای کاهش آلودگی‌های میکروبی میوه‌ها و سبزی‌ها پزشکان تاکید دارند: درست است که مصرف یک عدد سیب در...

  کلسیم سازترین محصول لبنی را بشناسید! خامه و بستنی به دلیل اینکه در ساختار آنها بیشتر مو...

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه‌ها و تنقلات شب یلدا چیست+ تصاویر قرن‌هاست که مردم آغاز زمستان را که برابر با شامگاه سی‌ام آذر و بامداد یکم دی است به نام شب یلدا یا شب چله جشن می‌گیرند و تنقلات و میوه صرف می‌کنند.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
خواص درمانی عسل‌های گیاهی در فصل سرما عسل در بسیاری از كشورهای جهان با نام طلای طبیعی معروف است. درحقیقت این خواص درمانی كم‌نظیر و شفابخش عسل‌ و انواع مختلف آن است كه موجب شده این ماده طبیعی این‌چنین مورد توجه بسیاری از مردم و پزشكان طب سنتی و مدرن در جهان قرار بگیرد. آنتی‌باكتری‌های موجود در انواع مختلف عسل‌های گیاهی موجب می‌شود تا این محصول طبیعی یكی از بهترین داروهای طبیعی و موثر در درمان برخی از بیماری‌ها و اختلال‌های جسمی و روحی در انسان باشد.
بهترین زمان مصرف بعضی از داروها مصرف دارو در زمان مناسب، میزان تأثیرگذاری آن بر بدن را افزایش می دهد.