تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر نقش تغذیه در کاهش استرس، تقویت ایمنی و مقابله با آلودگی هوا و به مصرف میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات و امگا ۳ در برنامه غذایی روزانه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرگزاری مهر بر اهمیت تغذیه در کاهش استرس و بهبود سلامت روان اشاره کرد و گفت: گنجاندن میوه‌ها، سبزیجات و منابع غذایی گیاهی در رژیم روزانه، به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید، می‌تواند به کاهش استرس و کنترل اشتها کمک کند. همچنین، امگا ۳ که در روغن‌های گیاهی، ماهی و غذاهای دریایی یافت می‌شود، نقش مؤثری در کاهش استرس و کنترل وزن دارد.

 
وی افزود: برای تقویت سیستم ایمنی، مصرف آنتی‌اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها، سبزیجات و حبوبات، کاهش مصرف نمک، قند و چربی‌های مضر ضروری است. هرچه این مواد را کمتر مصرف کنیم، سیستم ایمنی قوی‌تری خواهیم داشت.
 

تغذیه مناسب راهی برای مقابله با آلودگی هوا

 
وی در مورد تغذیه مناسب در شرایط آلودگی هوا، گفت: نوشیدن مایعات و آب به میزان کافی در اولویت است. مصرف میوه‌ها و سبزیجات به دلیل آنتی‌اکسیدان‌های فراوان، ماهی به دلیل امگا ۳، حبوبات و حداقل ۲ تا ۳ واحد لبنیات در روز توصیه می‌شود.
 
مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: افرادی که به دلیل فعالیت روزانه بالا به دنبال افزایش انرژی هستند، به‌جای مصرف بیش‌ازحد قهوه و شکلات، بهتر است رژیم غذایی متنوعی شامل میوه‌ها، سبزیجات، حبوبات، غلات، پروتئین‌ها و لبنیات داشته باشند. همچنین، کاهش وزن تدریجی و تأمین مواد مغذی موردنیاز بدن از طریق تغذیه سالم می‌تواند خستگی را کاهش دهد. در صورت ادامه احساس کرختی، بررسی کمبودهای تغذیه‌ای و مصرف مکمل‌های موردنیاز ضروری است. 
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15763 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن بازدید: 285 ساعت: 7:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه‌های غذایی در مسافرت ۱۴۰۴ شنبه ۱۰ فروردين
2 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
3 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
4 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 استقرار ۳۵۰ کارشناس تغذیه در مناطق روستایی تا پایان سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
9 ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

  5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت