سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی:
اگر ساختارهای اداری اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد/ برای تسریع در واکسیناسیون نیازمند واردات 80 میلیون دوز واکسن هستیم


پایگاه خبری لقمه: امیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی، در خصوص روند بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی به مجلس و فرایند تأیید صلاحیت آن‌ها در صحن علنی، همچنین واردات واکسن کرونا و اعمال محدودیت‌های کرونایی، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، نمایندۀ مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی  با حضور در برنامه «سلام تهران» که 30 مرداد از شبکه پنج سیما پخش شد، با اشاره به آغاز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در صحن علنی مجلس، بیان کرد: از امروز رسیدگی به صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم در صحن علنی مجلس آغاز می‌شود. در ابتدا آقای رئیسی حدود دو ساعت و نیم دربارۀ برنامه‌ها و رویکردهای هیئت وزیران با مجلس گفت‌وگو می‌‌کنند. سپس هر یک از 19 وزیر پیشنهادی به ترتیب حروف الفبای وزارتخانه‌‌هایشان در صحن، مورد بررسی قرار می‌گیرند. جلسات مجلس در دو شیفت برگزار می‌شود تا هر چه سریع‌تر رسیدگی به صلاحیت وزرا در طی چهار روز به اتمام برسد.

کم توفیق بودم

«امیرحسین قاضی‌زاده‌ هاشمی» در «میز تهران» این برنامه، جدیت نمایندگان مجلس در بررسی صلاحیت‌ کابینه پیشنهادی را اینگونه تشریح کرد: در همین ایام نمایندگان مجلس با جدیت به بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی پرداختند تا اعتماد لازم برایشان حاصل شود که آیا وزیر پیشنهادی توانایی انجام صحیح و کامل وظایف قانونی خود در وزارتخانه مربوطه را دارد یا خیر. همکاران ما در مجلس، حمایت از دولت را در شکل‌گیری یک دولت کارآمد، دارای برنامه و توانمند می‌دانند و با دقت در حال بررسی کابینه پیشنهادی هستند.
وی در ادامه اینطور گفت: کابینه پیشنهادی آقای رئیسی، ترکیبی از افراد جوان و افراد باتجربه است. متوسط سن این کابینه در حدود 52 تا 53 سال است. صحبت‌هایی در خصوص حضور بنده در بدنۀ قوۀ اجرایی کشور بود اما کم توفیق بودم. 
قاضی‌زاده‌ هاشمی در پاسخ به اینکه آیا از حضور در انتخابات ریاست جمهوری پشیمان نیستید، خاطر نشان کرد: پشیمانی برای کسی است که کاری را براساس محاسبات مادی انجام می‌دهد و وقتی به هدفش نرسد، احساس پشیمانی می‌کند. حضور در انتخابات ریاست جمهوری برای من توفیقی بود و پشیمان نیستم. به نظرم، ادبیات و گفتمانی که در ایام انتخابات مطرح شد، مورد استقبال مردم، نخبگان و نسل جوان قرار گرفت و اثرش را در آیندۀ کشور خواهد گذاشت. قصدم از نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری از باب شهرت طلبی نبود؛ بلکه لازم بود بعضی از مسائلی که در مدل حکمرانی کشور وجود دارد، با قوت بیان شود.
وی افزود: امیدواریم با حضور آقای رئیسی و کابینۀ جدید دولت همراه با نگاه تحولی، مسائل اساسی و مزمن کشور حل و فصل شود. رویکرد من برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری، سیاسی نبود بلکه نظرم این بود که اگر ساختارها اصلاح نشود با تغییر افراد، مشکلی حل نخواهد شد.
 

وزیر اقتصادی پیشنهادی نگاهی تحولی دارد

او در پاسخ به اینکه گزینه پیشنهادی دولت برای وزرات اقتصاد، چقدر نگاه تحولی به مقوله اصلاح ساختارها دارد، بیان کرد: آقای خاندوزی، مسئول دفتر  اقتصادی مرکز پژوهش‌های مجلس بودند و بنده ده سالی هست که ایشان را می‌شناسم. ایشان هم نگاهی تحولی به مقولۀ اقتصاد دارند و در صورت کسب رای اعتماد مجلس، امیدوارم بتوانند با سازمان‌دهی درست نیروی انسانی اصلاحات لازم در ساختار اقتصادی کشور را رقم بزنند.
این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که آیا تمام وزرای پیشنهادی رای اعتماد را کسب خواهند کرد، گفت: معمولا در هر دوره، بین دو تا 4 نفر از وزاری پیشنهادی دولت‌ها رای اعتماد از مجلس نگرفتند. در این دوره هم ممکن است این اتفاق بیفتد. اگر وزرای معرفی شده بتوانند با پاسخی مطلوب و قانع کننده، شبهات پیرامون برنامه‌هایشان را برطرف کنند طبیعتا رای اعتماد خواهند گرفت.
 

باید دوره تعطیلی ها ده روزه و همراه با حبس در خانه باشد

 
قاضی‌زاده‌ هاشمی دربارۀ تعطیلی‌های اخیر کشور و اعمال محدودیت‌های کرونایی، بیان کرد: با کلیت تعطیلی‌های اخیر جهت مقابله با کرونا موافق بودم اما با نحوۀ اجرای آن خیر. در ستاد ملی مبارزه با کرونا بحثی داشتیم که اگر می‌خواهیم زنجیرۀ بیماری قطع شود دورۀ تعطیلی‌ها حداقل باید ده روز باشد و حبس در خانه اتفاق بیفتد. منع تردد بین شهری هم لازم است اما در خیلی از کشورها با نیروی زرهی و امنیتی برای اجرای تعطیلی‌ها و حبس در خانه وارد عمل می‌شوند. دوستان ما در ستاد ملی مبارزه با کروتا موافق این امر نبودند چون معتقدند جامعه کشش لازم برای مواجهه با این مسئله را ندارد.
 
وی چنین ادامه داد: در ستاد ملی مبارزه با کرونا دو نگاه اقتصادی و بهداشتی حاکم است. اقتصادیون می‌گویند مشاغل کم‌تر تعطیل شوند. بهداشتی‌ها می‌گویند اگر اکنون تعطیل نکنیم، پیک بیماری کرونا طولانی‌تر می‌شود و مجبور به تعطیلی‌های بیشتر خواهیم بود.
نماینده مردم مشهد در مجلس در چاسخ به اینکه چرا روند تولید واکسن داخلی کرونا طبق پیش‌بینی‌ها و وعده‌های اعلام شده پیش نرفت، تصریح کرد: مسئولین وزارت بهداشت باید در این زمینه پاسخ دهند که چرا روند تولید واکسن داخلی طولانی شد. ظرفیت در حال ایجاد برای تولید واکسن، بیش از نیاز کشور است. ما حدود 210 میلیون واکسن برای سه دوز تزریق در کشور نیاز داریم. واکسن سازان داخلی ما مدعی هستند که همراهی لازم با آن‌ها نشده و به همین خاطر نتوانستند در موعد مقرر به وعده‌های خود عمل کنند. در حدود 7 نوع پلتفرم تولید واکسن در کشور داریم که هم در نوع خود در دنیا بی‌نظیر است و هم محل نقد.
قاضی‌زاده‌ هاشمی در پایان در رابطه با واردات واکسن کرونا، افزود: در گزارشی که اخیرا برای ستاد ملی کرونا و آقای رئیسی تهیه کردم، معتقد بودم بایستی 80 میلیون دوز واکسن وارد شود تا در شرایط فعلی بتوانیم به روند واکسیناسیون سرعت بدهیم. این گزارش‌ها باعث شد که آقای رئیسی به واردات 60 میلیون دوز تا پایان شهریور بدهند. تولید داخلی واکسن، زمان نیاز دارد. ما به واکسن تولید ملی، هم برای مصرف داخلی و هم صادرات نیاز داریم؛ اما اگر بخواهیم تنها منتظر آن بمانیم، زمان را از دست خواهیم داد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14406 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ شنبه ۳۰ مرداد بازدید: 1415 ساعت: 12:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب مزه دار را در تابستان حتما امتحان کنید اگر هر روز 7 تا 8 لیوان آب می نوشید، شاید بهتر باش...

  ارتباط بین رژیم غذایی مدیترانه ای با هوشیاری ذهن در سن بالا پایگاه خبری لقمه: اگرچه محققان اسکاتلندی ارتباطی ب...

  اسنك‌های سالم به جای تنقلات برای لاغری بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنی‌های خوش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانه‌های عربی و آسیایی است که دارای فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت جسم است.
مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی ‌یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکمل‌های ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.