برخی خواص روغن زیتون که از آنها مطلع نیستید


پایگاه خبری لقمه: تازه ترین نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد افرادی که در رژیم غذایی خود از مقادیر کم روغن زیتون مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این مقدار چربی سالم مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، سرطان، بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر یا بیماری‌های ریوی هستند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، پایگاه خبری هلث دی نیوز تازه ترین نتایج یک مطالعه را منتشر کرده است که بر اساس آن، افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز مصرف می‌کنند، در مقایسه با افرادی که کمتر از این مقدار چربی سالم مصرف می‌کنند، کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی، سرطان، بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر یا بیماری‌های ریوی هستند.

 
صرفاً اضافه کردن روغن زیتون به رژیم غذایی شما نیست که از مرگ در اثر بیماری جلوگیری می‌کند بلکه بر اساس این مطالعه، باید به کیفیت کلی رژیم غذایی و سبک زندگی توجه کنیم و مطابق با نتایج ما، راهکار آن، افزودن روغن زیتون به رژیم غذایی به عنوان جایگزینی برای سایر چربی‌های ناسالم است. روغن زیتون سرشار از آنتی اکسیدان های سالم، پلی فنول ها و ویتامین‌ها است و منبع خوبی از چربی‌های مونو غیراشباع سالم برای قلب است.
 
همچنین این تیم که در دانشگاه هاروارد این آزمایش را انجام دادند؛ اعلام کردند: یک فرضیه این است که ممکن است مکانیسم‌های مربوط به خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی روغن زیتون در این یافته‌ها نقش داشته باشد.
 
استفاده از روغن زیتون همچنین می‌تواند نشانگر یک سبک زندگی سالم باشد. افرادی که در این مطالعه بیشترین روغن زیتون را مصرف می‌کردند، نسبت به افرادی که روغن زیتون کمتری مصرف می‌کردند، فعالیت بدنی بیشتری داشتند، کمتر سیگار می‌کشیدند و میوه و سبزیجات بیشتری می‌خوردند.
 
محققان داده‌های بیش از ۹۰ هزار نفر از پرستاران و متخصصان سلامت را که در زمان شروع مطالعه در سال ۱۹۹۰ عاری از بیماری قلبی و سرطان بودند، تجزیه و تحلیل کردند. این افراد به مدت ۲۸ سال تحت نظر بودند. هر چهار سال یکبار، از آنها پرسیده می‌شد که غالباً چندین بار غذاهای خاصی نظیر چربی‌هایی مانند مارگارین، کره، سس مایونز، لبنیات پرچرب و روغن زیتون مصرف می‌کنند. در مقایسه با افرادی که هرگز روغن زیتون مصرف نمی‌کردند، افرادی که بیش از ۲/۱ قاشق غذاخوری در روز از این روغن مصرف می‌کردند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی، ۱۷ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از سرطان، ۲۹ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان قرار داشتند. مرگ بر اثر یک بیماری عصبی و خطر مرگ ناشی از بیماری ریوی نیز ۱۸ درصد کمتر بود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14549 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ جمعه ۲۴ دي بازدید: 1471 ساعت: 8:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
2 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
3 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
4 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
5 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
6 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
7 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
8 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
9 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
10 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
11 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  درمان نكردن به موقع آبسه‌های دندانی منجر به مرگ بیمار می‌شوند یک دندانپزشک گفت: پوسیدگی دندانها و بیماری‌های لثه...

  مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...

  بهبود سنگ کلیه با مالیدن روغن شوید دکتر کردافشاری متخصص طب سنتی گفت: گرم نگه داشتن نا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ظریف: از زبان فرهنگ نوروز بگوییم با سلطه‌گری صلح فراهم نمی شود پایگاه خبری لقمه: محمدجواد ظریف گفت: نوروز یک رویداد طبیعی نیست، یک تحول انسانی است، آن چیزی است که یونسکو در صدر برنامه‌های خود قرار داده است. یعنی تغییر نگرش ها و دیدگاه ها و اگر اساسنامه یونسکو را خوانده باشید با این شروع می‌شود که چون جنگ در اذهان مردم شکل می‌گیرد، باید صلح را هم در اذهان مردم شکل داد.
9 توصیه سرآشپز برای خوش‌ طعم کردن گوشت اگر می خواهید از طعم گوشتی که پخته اید لذت ببرید حتما این مطلب را بخوانید.
آبمیوه های صنعتی خوب و بد دارند؟ روزگاری نوشیدن آب‌ پرتقال، انار یا آب ‌سیب مختص فصول سرد سال بود، اما حالا اگر در تابستان هوس نوشیدن این نوع آبمیوه‌ها به سرمان بزند، فورا از فروشگاه یا مغازه‌ای آن را می‌خریم و گاهی آنقدر مزه‌اش برایمان دلچسب و خنکی‌اش گوارا می‌شود که چند بار در روز برای رفع عطش و خستگی از آن استفاده می‌کنیم، اما آیا واقعا آبمیوه‌های صنعتی آبمیوه‌اند؟
همه چیز در مورد سوپ و سرماخوردگی معمولا در فصول سرد سال تمایل افراد به مصرف غذاهای گرم مانند سوپ افزایش می‌‌یابد و بیشتر خانواده‌ها سوپ رقیق، سبک و با هضم آسان را برای درمان سرماخوردگی مفید می‌دانند و از این رو در این فصول پرسش‌های سوپی زیادی مطرح می‌شود. این‌که آیا سوپ جوجه یا سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی مفید است؟