پاستیل استخوان‌ساز است ؟


حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.

به گزارش لقمه، پاستیل از ژلاتین، شكر و مواد افزودنی تشكیل شده كه طعم‌های مختلف به آن اضافه می‌شود، اما ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی و پست‌ترین نوع پروتئین است و به هیچ عنوان كلسیم بدن را تامین نمی‌كند. 

این گزارش حاکی است پاستیل‌ها به علت اندازه‌ كوچك خود كم‌كالری و بی‌ضرر به نظر می‌آیند، اما كالری هر 100 گرم آن تقریباً با كالری 100 گرم چیپس برابر است. با این‌كه كالری 100 گرم پاستیل با یك وعده غذایی كامل برابر است در حالی كه هیچ ماده مغذی و خاصیتی برای بدن ندارد.

برخی فكر می‌كنند پاستیل برای بچه‌هایی كه علاقه‌ای به خوردن میوه ندارند، جایگزینی مناسب و مقوی است، اما پاستیل‌های میوه‌ای فقط اسانس و طعم‌دهنده‌های مصنوعی هستند.

جایگزین كردن پاستیل و خوراكی‌هایی مانند آن با وعده‌های غذایی به هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود، زیرا این خوراكی‌ نه فقط مواد مورد نیاز بدن را تامین نمی‌كند، بلكه به علت طعم شیرین و چربشان موجب به وجود آمدن احساس سیری كاذب می‌شود. در ضمن تركیبات ژلاتینی پاستیل به مخاط دهان و دندان‌ها می‌چسبد و احتمال پوسیدگی دندان‌ها را زیاد می‌كند. پس بهتر است به جای جویدن پاستیل صبر كنید در دهانتان آب شود و بلافاصله بعد از خوردن آن مسواك بزنید.


نقل از :ایران

کد: 3893 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت بازدید: 5919 ساعت: 11:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پاستیل‌ فله‌ای مورد تأیید سازمان غذا و دارو نیست ۱۴۰۳ جمعه ۵ مرداد
2 آیا خوردن پاستیل به بازسازی غضروف کمک می کند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
3 خطر پاستیل برای دندان کودکان ۱۳۹۴ جمعه ۲۷ آذر
4 استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۴ مرداد
5 آیا پاستیل‌خورها قدبلند‌ترند؟ ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر
6 آیا لواشک‌ها و آلوچه‌های ترش از میوه تهیه می‌شوند؟ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱ مرداد
7 امکان ورود پاستیل‌های حاوی غضروف خوک به صورت قاچاق وجود دارد ۱۳۹۲ يکشنبه ۱ ارديبهشت
8 مصرف پاستیل باعث بیش فعالی کودکان می‌شود ۱۳۹۱ جمعه ۱۸ اسفند
9 مصرف پاستیل و شکلاتی را که تبلیغ نمی‌کنیم از پفک بیشتر است ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۳ بهمن
10 خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد ۱۳۹۱ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مکیدن انگشت در کودکان خطرناک است؟ رفلکس مکیدن به نوزاد حالت خوشایندی می‌دهد و باعث آ...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

  انگور سردردآور است انگور کالری کمی‌دارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مواد غذایی را در چه ساعتی از روز بخوریم؟ در مطلب زیر با ساعت بیولوژیکی بدن و اینکه چه غذایی را در چه ساعتی بخورید آشنا می شوید.
پرورش میوه روی دیوارهای خانه شما روی دیوارهای این خانه می توانید میوه های مورد علاقه خود را پرورش دهید!
چرا میوه‌های امروزی عطر و طعم کمتری دارند؟ نمی‌توانیم ادعا کنیم میوه‌های درشت‌تر، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارند...
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.