یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید


یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.

به گزارش لقمه، طب سنتی طبی پیشگیرانه است و رعایت اصول حفظ الصحه بسیار به افراد کمک کرده تا از بروز بیماری‌ها جلوگیری شود. حکمای طب سنتی برای حفظ سلامتی فعالیت بدنی را در راس امور مهم شمرده‌اند سپس رعایت آداب غذاخوردن و مصرف غذاها با توجه به مزاج و خواب مناسب را برای سلامتی ضروری شمرده‌اند.

نکات سلامتی بخش ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: بهتراست از تهوع و قی‌های ناشی از پرخوری، مسمومیت‌های ساده غذایی و بیماری‌های ساده ویروسی به سرعت جلوگیری نکنیم تا مواد زائدی که عامل بیماری بوده‌اند، از بدن دفع شوند.

نشانه‌های افراد با مزاج "گرم و خشک"-اگر حرکات و رفتارتان سریع است، زود خشمگین و زود آرام می‌شوید، بدنتان گرم، دهانتان خشک، عرق و ادرارتان پررنگ و تند بو است،کم خواب و لاغر اندام هستید و احساس سلامت کلی دارید، به احتمال زیاد مزاجتان "گرم و خشک" است.-خواب کوتاه پیش از وعده نهار در حالی که فرد گرسنه نباشد به ویژه در روزهای بلند سال در تجدید قوای روزانه و تقویت دستگاه گوارش و هضم بلغم‌های دستگاه گوارش مفید است.کاهش اشتها, بوی بددهان و تحریک پذیری با خواب بعد از ظهربه گفته وی خوابیدن در ساعات بعد از ظهر به ویژه در زمستان باعث ایجاد بیماری‌های زیاد, بدرنگی پوست, سستی و کسالت, کاهش اشتها, بوی بد دهان, ناراحتی و تحریک پذیری می‌شود.-مصرف زیاد خوردنی‌های ترش باعث آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.

-افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند.این متخصص طب سنتی افزود: کم خوابی موجب تیرگی پوست صورت و اطراف چشم‌ها می‌شود.پوستی زیبا و شفاف با خواب کافی-پُرخوابی موجب تورم صورت, پلک‌ها و بدرنگی رنگ چهره می‌شود. برای داشتن پوست روشن و شفاف و شاداب داشتن خواب شبانه کافی بسیار کمک کننده است.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 8199 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور بازدید: 4035 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
2 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
3 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
4 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
5 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
6 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
8 ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2) ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
9 روش تهیه ترشی پیاز در خانه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
10 این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا نباید نودل بخورید در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نود...

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.
پیامبران چه زمانی «شام» می‌خوردند؟ وعده غذایی شام یکی از وعده‌های غذایی است که بهتر است در زمان و با دقت بیشتر و رعایت نکات خاصی صرف شود.
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله! گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکت‌های پپسی، کرافت و نستله از جنین‌های سقط شده به عنوان طعم‌دهنده نوشیدنی‌های خود استفاده می‌کنند و روزانه میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنی‌ها استفاده می‌کنند.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.