یک متخصص طب سنتی: زیاد ترشی نخورید


یک متخصص طب سنتی گفت: افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند، همچنین ترشی‌ها آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.

به گزارش لقمه، طب سنتی طبی پیشگیرانه است و رعایت اصول حفظ الصحه بسیار به افراد کمک کرده تا از بروز بیماری‌ها جلوگیری شود. حکمای طب سنتی برای حفظ سلامتی فعالیت بدنی را در راس امور مهم شمرده‌اند سپس رعایت آداب غذاخوردن و مصرف غذاها با توجه به مزاج و خواب مناسب را برای سلامتی ضروری شمرده‌اند.

نکات سلامتی بخش ناصر رضایی پور متخصص طب سنتی عنوان می‌کند: بهتراست از تهوع و قی‌های ناشی از پرخوری، مسمومیت‌های ساده غذایی و بیماری‌های ساده ویروسی به سرعت جلوگیری نکنیم تا مواد زائدی که عامل بیماری بوده‌اند، از بدن دفع شوند.

نشانه‌های افراد با مزاج "گرم و خشک"-اگر حرکات و رفتارتان سریع است، زود خشمگین و زود آرام می‌شوید، بدنتان گرم، دهانتان خشک، عرق و ادرارتان پررنگ و تند بو است،کم خواب و لاغر اندام هستید و احساس سلامت کلی دارید، به احتمال زیاد مزاجتان "گرم و خشک" است.-خواب کوتاه پیش از وعده نهار در حالی که فرد گرسنه نباشد به ویژه در روزهای بلند سال در تجدید قوای روزانه و تقویت دستگاه گوارش و هضم بلغم‌های دستگاه گوارش مفید است.کاهش اشتها, بوی بددهان و تحریک پذیری با خواب بعد از ظهربه گفته وی خوابیدن در ساعات بعد از ظهر به ویژه در زمستان باعث ایجاد بیماری‌های زیاد, بدرنگی پوست, سستی و کسالت, کاهش اشتها, بوی بد دهان, ناراحتی و تحریک پذیری می‌شود.-مصرف زیاد خوردنی‌های ترش باعث آسیب به معده, ضعف اعصاب و موجب بروز ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود.

-افراد کم‌خون باید از مصرف زیاد ترشی‌ها بپرهیزند چرا که ترشی‌ها خون سازی را کم می‌کنند.این متخصص طب سنتی افزود: کم خوابی موجب تیرگی پوست صورت و اطراف چشم‌ها می‌شود.پوستی زیبا و شفاف با خواب کافی-پُرخوابی موجب تورم صورت, پلک‌ها و بدرنگی رنگ چهره می‌شود. برای داشتن پوست روشن و شفاف و شاداب داشتن خواب شبانه کافی بسیار کمک کننده است.

 

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 8199 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ شهريور بازدید: 1440 ساعت: 9:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 از خوردن این غذاها با هم اجتناب کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
2 پشت پرده پنهان "گردوهای تازه" ای که نباید در تابستان بخورید! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
3 طرز تهیه ترشی تربچه فوری ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
4 فروش آبلیمو و ترشی در میوه فروشی ها ممنوع است ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
6 پاکسازی بدن در فصل بهار با این خوراکی‌ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
7 ترشی لبوی یک هفته ای مخصوص زمستان(2) ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي
8 روش تهیه ترشی پیاز در خانه ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين
9 این میوه‌ها و خوردنی‌ها را نباید در یخچال بگذارید ۱۳۹۴ شنبه ۱۵ فروردين
10 آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 2 ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
آشنایی با خواص انبه پایگاه خبری لقمه: میوه انبه جزءمیوه هایی است که برگ، گل، میوه و هسته آن مصارف خوراکی دارند