قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: با عرضه محصولات جنوب کشور در میادین میوه و تره‌بار، قیمت گوجه‌فرنگی کاهش یافته و این سیر کاهشی به دیگر صیفی‌جات نیز سرایت خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمدرضا طلایی، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از کاهش قیمت گوجه فرنگی خبر داد و گفت: با افزایش قیمت این کالای پرمصرف در بازار، وزارت جهاد کشاورزی وارد عمل شد و اقداماتی را در راستای تقویت عرضه انجام داد و در پی این اقدامات بود که قیمت این کالا اکنون سیر کاهشی یافته است.
 
وی افزود: شاید در خرده‌فروشی‌ها قیمت‌ها هنوز کاهش نیافته باشد اما نرخ میادین در سیر نزولی قرار دارد.
 
طلایی در پاسخ به این که کاهش قیمت برآمده از توقف صادرات این کالا است، اظهار کرد: پایین آمدن قیمت‌ها ربطی به تغییر در روند صادرات ندارد بلکه به دلیل افزایش سرعت بارگیری و حمل و نقل بوده که این کاهش قیمت حاصل شده است.
 
وی یادآور شد: افزایش قیمت‌ها چنانچه پیش‌تر گفته شده بود موقت و به دلیل اختلال در عرضه به دلیل تغییر فصل بود.
 
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران گفت: در دو هفته آینده عرضه گوجه فرنگی در بازار از میزان کنونی نیز بیشتر خواهد بود و سیر کاهشی قیمت‌ها شیب تندتری خواهد گرفت.
 
وی از عرضه گوجه‌های بهبهان و بوشهر در سراسر کشور خبر داد و اعلام کرد: این سیر افزایش عرضه و کاهش قیمت همزمان با گوجه‌فرنگی به دیگر صیفی‌جات هم کشیده خواهد شد.
 

به گزارش مهر، در ۳ هفته اخیر قیمت گوجه‌فرنگی به هر کیلو گرم ۸۰ هزار تومان هم رسید در حالی که پیش از این بین ۲۰ تا ۲۶ هزار تومان بود.  

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15705 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر بازدید: 571 ساعت: 12:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
2 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
3 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
4 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
5 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
6 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
7 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
8 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
9 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
10 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
11 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

  از سفره یک بار مصرف استفاده نکنید در صورت ریختن غذا در سفره حتما آن را به طور کامل ب...

  چرا باید توت فرنگی بخوریم یکی از میوه های پرطرفدار بهاری توت فرنگی است که نه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت