برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج از افت قیمت برنج خبر داد و گفت: در حال حاضر، نرخ هر کیلوگرم برنج ایرانی برای مصرف‌کننده به بازه ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزار تومان رسیده است.
قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران با اعلام قیمت‌های جدید نان گفت: سرانجام پس از جلسات کارشناسی مختلف قیمت جدید نان مشخص شد و به‌طور متوسط قیمت نان‌های مختلف از ۳۰ تا ۵۲ درصد افزای . . .
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد روند تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی تغییری نکرده و هرگونه افزایش قیمت ممنوع است.
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت پایگاه خبری لقمه: سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی ایران، از افزایش قیمت محصولات لبنی از ابتدای خرداد ماه خبر داد و تأکید کرد که این افزایش قیمت ارتباطی به جنگ ندارد.
فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست پایگاه خبری لقمه: سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک گفت: فعلاً کالابرگ الکترونیک برای دهک‌های اول تا سوم شارژ شده و برنامه‌ای برای شارژ کارت الکترونیک سایر دهک‌ها تدوین نشده است.
آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه پایگاه خبری لقمه: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه هفتم تیر سال جاری با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک های یک تا سه درآمدی واریز می‌شود.
با تکذیب شایعات اعلام شد؛ اتاق اصناف: کمبود کالا نداریم، مردم ذخیره‌سازی نکنند پایگاه خبری لقمه: رئیس اتاق اصناف تهران گفت: در حال حاضر هیچگونه کمبود کالا در کشور نداریم و مردم فریب شایعات را نخورده و از احتکار خانگی کالا امتناع کنند.
صفحه 1 از 50   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
آنچه باید در مورد رنگ میوه‌ها بدانید تنوع رنگی میوه‌ها و سبزی‌ها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگ‌ها به ما می‌گویند کدام رنگ از میوه‌ها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله می‌کند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماری‌ها را در بدن به حداقل می رساند.
ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: متخصصان توسعه کشاورزی ارگانیک در نشست توسعه این نوع کشاورزی بر ضرورت توسعه محصول های ارگانیک و حمایت دولت از تولید کنندگان آن تاکید کردند.
چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.