از سوی مرکز آمار ایران؛ نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد پایگاه خبری لقمه: فهرست اقلام خوراکی که در مهر ماه بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند از سوی مرکز آمار ایران اعلام شد.
عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارفرمایی توزیع کنندگان گوشتی خام با بیان اینکه زنجیره توزیع گوشت را افراد حائز صلاحیت هدایت کنند، گفت: فروشگاه‌های اینترنتی صلاحیت توزیع بهداشتی فرآورده‌های گوشتی را . . .
رئیس اتحادیه نانوایان سنتی: نان تهرانی ها گران شد پایگاه خبری لقمه: بر اساس اعلام رئیس اتحادیه نانوایان سنتی کشور قیمت نان سنتی در استان تهران افزایش یافت.
رصد بازار کالاهای اساسی در هفته پایانی مرداد۱۴۰۳؛ شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان پایگاه خبری لقمه: قیمت شکر در سال ۱۴۰۳ نوسان زیادی داشت؛ ۲۷ اسفند سال گذشته هر کیلوگرم شکر دولتی و آزاد بین ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان متغیر بود. این عدد در هفته جاری در بخش شکر دولتی به ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان . . .
معاون استانداری تهران: هنوز درباره اصلاح قیمت نان در استان تهران تصمیم‌گیری نشده است پایگاه خبری لقمه: معاون امور اقتصادی استانداری تهران گفت: هنوز در خصوص اصلاح قیمت نان در استان تهران در این استانداری تصمیم‌گیری نشده است.
نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران پایگاه خبری لقمه: یک شرکت دانش‌بنیان با هدف تعیین دقیق عیار زعفران و بررسی موارد تقلب و ناخالصی‌های زعفران به تولید آنالیزور زعفران اقدام کرده که یکی از دقیق‌ترین و سریع‌ترین دستگاه‌های تعیین عیار زعف . . .
توزیع ۱۷۵۰ تُن کالای اساسی برای اربعین حسینی پایگاه خبری لقمه: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از آغاز توزیع بیش از یک‌هزار و ۷۵۰ تُن کالای اساسی در آستانه اربعین حسینی و جزئیات سهمیه مواکب اربعین در استان تهران خبر داد.
صفحه 1 از 48   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطرات نوشیدنی های انرژی زا نوشیدنی های انرژی زا می توانند خطرناک باشند. آگاهی...

  10 ماده غذایی که سالم ترین خوراکی‌هادر سیاره زمین هستند پایگاه خبری لقمه: دیلی میل با انتشار یک گزارش 10 م...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
اسامی غیرمتعارف در کافی شاپ و رستورانها نشانه چیست پایگاه خبری لقمه: ناپلیتانا، مالیبوی آناناس، موهیتو و رازبری مارگریتا؛ هیچ​کس نمی​داند این اسامی ناآشنا دقیقا از کی در فهرست غذایی ما ایرانی​ها جای گرفتند. هرچه که هست حالا جا برای خودنمایی اسامی عجیب آن ور آبی باز شده است .
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص صبحانه و تغذیه سالم توضیحاتی داد.