افتتاح اولین رستوران فست‌فود جهان با کارکنان رباتیک


یک شرکت آمریکایی قصد دارد اولین رستوران فست‌فودی جهان را با کارکنان کاملا رباتیک افتتاح کند که در آن حتی آشپزی نیز توسط ربات‌ها انجام می‌شود.

به گزارش لقمه، شرکت Momentum Machines مستقر در سان‌فرانسیسکو در اعلامیه‌هااز دستگاه آلفای خود خبر داده که جای تمام آشپزهای همبرگر را در رستوران گرفته و تمام کارهای کارکنان یک رستوران را بسیار بهتر از آنها انجام خواهد داد.

این دستگاه سازنده برگر می‌تواند در هر ساعت 350 ساندویچ همبرگر را آماده کند. البته مشتریان می‌توانند سلیقه‌های غذایی خود را به این دستگاه اعلام کرده و سفارش طبق تمایلات خود را دریافت کنند.

این دستگاه همچنین می‌تواند سبزیجات مورد نیاز مانند گوجه فرنگی را برای استفاده در ساندویچ قطعه قطعه کرده و ترشی و افزودنی‌های مورد نیاز دیگر را نیز پیش از ارائه غذا آماده کند.

حتی در صورت درخواست مشتری این فناوری می‌تواند غذا را در بسته‌بندی قرار دهد.

به ادعای سازندگان، شیوه آنها نه تنها کارآمدتر از آشپزخانه‌های دارای کارکنان انسانی بوده بلکه از لحاظ بهداشتی نیز بهتر عمل می‌کند. همچنین می‌توان هزینه‌های کار را برای استفاده در مواد غذایی بهتر جهت ارائه به مشتری مورد استفاده قرار داد.

همچنین از آنجایی که این دستگاه تنها 2.2 مترمربع بوده، فضای بیشتری برای پذیرایی از مشتریان فراهم خواهد بود.

این در حالیست که در این اعلامیه هیچ خبری از میزان هزینه مورد نیاز برای تعمیر و نگهداری از این ربات که مدل نسخه نمایشی آن در اوایل سال جاری به نمایش درآمده بود، به میان نیامده است.


نقل از :ایسنا

کد: 2212 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان بازدید: 3347 ساعت: 10:45 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
2 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
3 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
7 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
8 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
9 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
10 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10 روش طبیعی برای درمان سرفه پایگاه خبری لقمه: اگر سرفه تان بیش از یک هفته طول ...

  آیا با خوردن بستنی سر درد می‌گیرید؟ به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و ن...

  مصرف روزانه دو قاشق عسل تضمین کننده سلامتی است عسل یکی از مواد غذایی بدون ضرر است و حتما باید روز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک همبرگر چه هزینه هایی برای طبیعت ایجاد می کند؟ هزینه های زیست محیطی مانند زمین، آب، علوفه و گازهای گلخانه ای که در پس تولید گوشت لازم جهت تولید یک همبرگر قرار دارد، بسیار مهمتر و بیشتر از آن است که فکرش را می کنید.
چاشنی‌ را چاشنی كارتان كنید مصرف‌کنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟
توصیه‌های تغذیه‌ای برای مقابله با درد متخصصان تغذیه و سلامت معتقدند که برخی از مواد غذایی به کاهش دردهای مزمن کمک می‌کنند.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.