واردات برنج شالیکاران را خانه نشین می کند


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه واردات برنج شالیکاران را خانه نشین می کند گفت: واردات برنج در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی امنیت سرمایه‌گذاری برای تولید این محصول را برای شالیکاران از بین می‌برد.

به گزارش لقمه، ایرج ندیمی ، با بیان اینکه در راستای واردات برنج باید به نیاز داخل کشور توجه شود، افزود: در صورتی که کشور در زمینه تأمین برنج با کمبودی مواجه نباشد واردات، خسارت سنگینی بر دوش کشاورزان و شالیکاران می‌گذارد.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه واردات بی‌رویه محصولات کشاورزی بازار را اشباع می‌کند تصریح کرد: در صورتی که کمبودی جدی در کشور احساس شود واردات منطقی است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با منفی ارزیابی کردن واردات برنج گفت: واردات برنج در سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی امنیت سرمایه‌گذاری برای تولید این محصول را برای شالیکاران از بین می‌برد.

این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان این مطلب که هزینه‌های تولید در کشور بسیار افزایش یافته است افزود: با یک‌پارچه سازی اراضی و لغو خرده‌مالکی می‌توان به کاهش ضرر و زیان شالی‌کاران امیدوار بود.

وی ادامه داد: در صورتی لغو خرده‌مالکی و یکپارچه‌سازی اراضی شالی‌کاری میتوان از هزینه‌های تولید از جمله آب، کود و سایر نهاده‌های کشاورزی کم کرد و سود بیشتر را به جیب کشاورز واریز کرد.

ندیمی با انتقاد از واردات برنج به کشور گفت: اقدام دولت برای واردات برنج در زمانی که کمبودی حس نمی‌شود به نابودی تولید داخلی دامن می‌زند.

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس با تأکید بر اینکه‌نام‌گذاری سال جاری با نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه‌ ایرانی نباید در حد شعار باقی بماند تصریح کرد: واردات برنج از کشورهای مختلف بدون توجه به تولید داخلی یعنی به شعار تبدیل شدن این نام‌گذاری که پیامد‌های بسیار بدی برای کشور درپی دارد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: دولت باید با حمایت از تولید‌کنندگان هزینه‌های نهاده‌های کشاورزی را در کشور کاهش داده تا بتوان محصولی با کیفیت و قیمت کمتر به دست مصرف‌کننده برساند.


نقل از :خانه ملت

کد: 3146 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۱۵ بهمن بازدید: 2390 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
2 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
8 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
10 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
11 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف ب...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

  با مصرف روزانه گوجه فرنگی قلبتان را تقویت کنید مصرف روزانه گوجه فرنگی به طور قابل توجهی عملکرد رگ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
حذف گوشت از رژیم غذایی ممكن‌ نیست در علم تغذیه، هرمی غذایی وجود دارد كه نشان می‌دهد، روزانه از هر نوع ماده غذایی به چه میزان باید استفاده كرد.
بروز کم آبی در سفر شایع است/روزانه 8 تا 10 لیوان مایعات مصرف کنید کارشناس مسئول واحد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، توصیه‌های تغذیه‌ای در طول سفر ارائه کرد و گفت: حتما در طول سفر به دریافت مقادیر مناسب لبنیات دقت کنید و روزانه متناسب با نیاز بدنتان حدود 2 تا 3 لیوان شیر یا ماست کم چرب مصرف کنید.