آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟


پایگاه خبری لقمه: به تازگی اظهارات عجیب معاون وزیر جهادکشاورزی درمورد گران نشدن برنج و وجود نداشتن برنج ۲۰۰ هزار تومانی صدای بسیاری از مردم را در فضای مجازی درآورد. اظهارات این مقام مسئول نشان می‌دهد که مسئولان وزارت جهاد کشاورزی خواب نیستند بلکه خود را به خواب زده‌اند!

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از تابناک، اظهارات عجیب و دور از منطق معاون آقای معاون وزیر جهادکشاورزی درمورد گران نشدن برنج و تاکید او بر اینکه «برنج ۲۰۰هزار تومانی نداریم» علاوه بر آنکه واکنش های زیادی در شبکه های اجتماعی دربرداشته است بیشتر از همه ، عدم اطلاع مسئولان از واقعیات بازار را عیان کرده است و دراین میان این اعتماد مردم و امید آنها به کنترل قیمت ها است که روز به روز رنگ می بازد.  

 
دو روز پیش بود که اکبر فتحی، معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر کشاورزی و دبیر ستاد هماهنگی امنیت غذایی افزایش قیمت برنج ایرانی را تکذیب کرده و مدعی شد که قیمت ۲۰۰ هزار تومان برای برنج ایرانی به هیچ وجه وجود ندارد و این تنها یک خبر فِیک ( دروغ ) است و در واقع یک نفر با این هدف که قیمت‌سازی کند این خبر را منتشر کرده است، اما حالا کار به جایی رسیده که رسانه‌های رسمی کشور هم این خبر را منتشر می‌کنند و در واقع رسانه‌ها هم کمک می‌کنند ایشان به هدفش برسد! بنابراین شما یک فروشگاه را به من نشان دهید که برنج را با قیمت ۲۰۰ هزار تومان در هر کیلو عرضه می‌کند و باز هم تاکید می‌کنم که چیزی به نام برنج ۲۰۰هزار تومانی نداریم.  
 
قیمت های سر به فلک کشیده و انکار مسئولان ...
 
گفته های معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزیر کشاورزی درحالی مطرح می شود که بررسی نرخ‌ها در بازار مواد غذایی، استعلام میدانی از بازار و سایت های فروش اینترنتی نشان می‌دهد که قیمت برنج ایرانی همچنان در سطوح بالایی قرار دارد و بسته به نوع و کیفیت قیمت ها متفاوت است. 

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15802 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 504 ساعت: 8:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
4 طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
5 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
6 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
7 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
8 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
9 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
10 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حرارت،خواص ماهی را کم نمی‌کند؟ ماهی جزو خوراکی‌‌هایی است که برای مصرف، حتما به پخ...

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

  ۶ نوع ماده غذایی گیاهی موثر در کاهش فشار خون پایگاه خبری لقمه: اگر بدنبال راهکار‌های ساده برای ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صبحانه، ناهار یا شام؟ کدام را حذف کنیم؟! وعده های غذاییبه طور کل در علم تغذیه در مورد یک وعده غذایی صحیح صحبت نمی‌شود و در مورد الگوی خوراکی صحیح صحبت می‌شود.
فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ فرهنگستان زبان و ادب فارسی با ارائه توضیحی درخصوص واژه‌گزینی در حوزه صنایع غذایی، می‌گوید که تاکنون برای نام‌های غذاها معادل‌سازی نکرده‌ و برای غذاهای ملل نیز معادل فارسی نساخته است.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
جایگزین مناسب چیپس و پفک افراط و تفریط کودکان در مصرف غذاهای مضر سلامت یا غذاهایی که برای رشد او مفید هستند، به دغدغه‌ای برای والدین تبدیل شده است. یک متخصص تغذیه می‌گوید: ذائقه کودک را می‌توان با روش‌های مختلف و جایگزین کردن برخی مواد غذایی شکل داد.