رژیم غذایی مورد تایید متخصصان تغذیه


متخصصان تغذیه تنوع، تعادل و تناسب را سه رکن اساسی یک رژیم غذایی مناسب می دانند.

به گزارش لقمه، تغذیه سالم یکی از مهم ترین عوامل در تامین سلامت جسمی و روحی بوده و همچنین در پیشگیری از بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی- عروقی، دیابت، سرطان و ... نقش موثری ایفا می کند.

متخصصان تغذیه تنوع، تعادل و تناسب را سه رکن اساسی یک رژیم غذایی مناسب می دانند. به عقیده متخصصان این رشته، گرچه تنوع لازمه تغذیه مناسب است اما جالب است بدانید آنها برخی مواد غذایی را هرگز مصرف نمی کنند.

بد نیست این مواد غذایی و دلیل حذف آنها را بدانید:


فرآورده های گوشتی آماده

تقریبا همه فرآورده های گوشتی و پروتئینی صنعتی از جمله سوسیس، کالباس، همبرگر و ناگت های آماده در سبد غذایی متخصصان تغذیه جایی ندارند. دلیل آن هم این است که این محصولات حاوی چربی بالا، نمک زیاد و مواد نگهدارنده از جمله نیترات هستند. نیترات در بدن به نیتروزآمین تبدیل شده و سرطان زاست.

تحقیقات نشان می دهند مصرف این فرآورده ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی و دیابت نوع 2 را افزایش می دهد. بهترین منابع غذایی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن عبارتند از گوشت های کم چرب تازه، لبنیات کم چرب، تخم مرغ و حبوبات.


مارگارین یا همان کره گیاهی

اغلب افراد تصور می کنند مارگارین به دلیل گیاهی بودن از کره حیوانی سالم تر است. اما باید بدانید گرچه مارگارین فاقد کلسترول است اما به دلیل فرآیند هیدروژناسیون در روند تولید، حاوی اسیدهای چرب ترانس است که زیان آور می باشند. متخصصان تغذیه توصیه می کنند مارگارین را از رژیم غذایی خود حذف نموده و به جای آن در حد اعتدال از کره حیوانی استفاده کنید.


روغن های جامد

روغن های جامد نیز مانند مارگارین به دلیل هیدروژناسیون حاوی اسیدهای چرب ترانس هستند. بنابراین همواره از روغن های مایع استفاده کنید.


محصولات غذایی بدون قند

این فرآورده ها گرچه به دلیل نداشتن قند و شکر کالری پایین تری دارند اما حاوی شیرین کننده های مصنوعی هستند. متخصصان تغذیه استفاده مداوم از این شیرین کننده ها را چندان توصیه نمی کنند. این نکته در مورد رنگ های مصنوعی نیز صادق است.


شیرینی جات


متخصصان تغذیه با این گروه از مواد غذایی که شامل شیرینی، کیک، شکلات، بستنی، بیسکوییت، کلوچه و انواع دسرهای شیرین می باشد، به طور کامل مخالف نیستند، اما بسیار کم از آنها استفاده می کنند. شیرینی های خشک کم شیرین کوچک و و بدون خامه و کرم را بندرت می توان مصرف نمود. اگر خودتان در منزل آنها را بپزید که بسیار بهتر است زیرا میزان شکر و روغن مصرفی تحت کنترل شماست.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سیمرغ

کد: 4190 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ خرداد بازدید: 4564 ساعت: 9:21 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور
3 ظفرقندی: کار سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می‌دانم ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5 چگونه غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی ۱۴۰۲ شنبه ۱۵ مهر
6 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
7 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
8 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
9 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
10 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
11 خرما بهترین ماده غذایی برای تأمین قندخون است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم غذایی در افراد فشار خون بالا همه افراد فشار خون دارند. فشار خون میزان نیرویی اس...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  کاهش سرطان تخمدان با این دو نوشیدنی معجزه گر محققان انگلیسی ادعا می کنند که مصرف چای و آب پرتقا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شلغم غذای مغز و اعصاب یک کار‌شناس صنایع غذایی با بیان این مطلب که شلغم دارای بسیاری از ویتامین‌ها از جمله A، B۱، B۲، B۳، C گفت: شلغم دارای مواد معدنی از جمله آهن، ارسنیک، پتاسیم، روبیدیم، سدیم، فسفر، کلسیم، گوگرد می‌باشد.
خواص انار این میوه كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.
این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
چرا عسل معجزه می کند؟ چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.