ظفرقندی: کار سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می‌دانم


پایگاه خبری لقمه: وزیر پیشنهادی بهداشت گفت: در سوابق مدیریتی من همکاری با بسیاری از افراد از همه گروه‌ها وجود دارد و فعالیت سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می دانم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، نشست هم اندیشی وزیر پیشنهادی بهداشت با مسئولین سازمان نظام پزشکی و سازمان نظام پرستاری عصر سه‌شنبه به میزبانی سازمان نظام پزشکی برگزار شد.
 
در این جلسه رئیس کل سازمان نظام پزشکی، رئیس شورای عالی نظام پزشکی، رئیس و برخی اعضای شورای عالی نظام پرستاری، رئیس مجمع عمومی نظام پزشکی، برخی اعضای شورای عالی و معاونین سازمان نظام پزشکی به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.
 
در این جلسه که به دعوت سازمان نظام پزشکی در بیمارستان معیری برگزار شد، برخی مشکلات در حوزه پرستاری، پزشکی و نظام سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
 
رئیس کل و رئیس شورای عالی نظام پزشکی ضمن ابراز خوشحالی از انتخاب دکتر ظفرقندی به عنوان یکی از افراد با سابقه، شناخته شده و آگاه به مسائل جامعه پزشکی ضمن بیان دغدغه‌ها بر حمایت از ایشان تاکید کردند.
 
رئیس شورای عالی نظام پرستاری و برخی اعضای این شورا نیز با بر شمردن شرایط حساس فعلی در ادامه حیات شغلی پرستاری بویژه در حوزه تعرفه گذاری نیز ابراز امیدواری کردند با حضور دکتر ظفرقندی در رأس وزارت بهداشت، شرایط نیروی انسانی حوزه سلامت بهبود یابد.
 
در پایان جلسه نیز محمدرضا ظفرقندی وزیر پیشنهادی بهداشت، ضمن تشکر از حاضران، وزارت بهداشت را یک وزارت خدماتی دانست و افزود: در سوابق مدیریتی من همکاری با بسیاری از افراد از همه گروه‌ها وجود دارد و فعالیت سیاسی در وزارت بهداشت را خیانت به مردم می دانم.
 
وی گفت: در جلسات کمیسیون‌ها خوشبختانه در خصوص مسائل مدیریتی و علمی اینجانب هیچ بحثی وجود ندارد و اگر بار مسئولیت بر دوش اینجانب قرار گرفت، از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهم کرد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15579 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد بازدید: 705 ساعت: 7:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن چای جوشیده ممنوع! مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با ک...

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

  نقش پروبیوتیک ها بر سلامت دهان و دندان پایگاه خبری لقمه: پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اگر اضافه وزن دارید، بخوانید کاهش وزن به ویژه در ناحیه شکم از طریق رژیم غذایی یا ورزش و یا هر دو این عوامل، موجب بهبود چشمگیر در کیفیت خواب افراد می شود.
چالش ایران و افغانستان بر سر سهم آب از رود هیرمند/حقابه ایران از هیرمند چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: رودخانه هیرمند یکی از رودهای پرآب افغانستان است که به دریاچه هامون می‌ریزد. اما مدتی است که ممانعت افغانستان از ورود سهم ایران از آب هیرمند به مشکلی جدی برای استان سیستان و بلوچستان ایران تبدیل شده است.
تشخیص علت کمبود وزن، اولین قدم برای درمان لاغری یک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه اولین گام در درمان لاغری تشخیص علت کمبود وزن است، گفت: بررسی تاریخچه پزشکی، میزان مصرف غذایی فرد، کمبودهای تغذیه‌ای و همچنین عادت غذایی اولین کاری است که باید در خصوص تعیین رژیم غذایی برای این افراد انجام شود.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.