سودابه بیضایی و روش کاهش وزن و لاغری‌اش


از دوران دبیرستان همیشه در حال رژیم گرفتن و کم‌خوری هستم چون استعداد چاقی دارم.

به گزارش لقمه، سودابه بیضایی، بازیگر جوان و مستعدی است؛ بازیگری که انواع و اقسام نقش‌ها را هنرمندانه بازی می‌کند. حضور بیضایی در یک نقش خاکستری در فیلم «روز روشن» در جشنواره فیلم فجر نظر مثبت منتقدان را به همراه داشت. او این روزها مجموعه تلویزیونی «هوش‌سیاه دو» را در حال پخش از شبکه سوم دارد و در این مجموعه نقش یک سروان جوان اداره آگاهی ویژه مبارزه با جرایم رایانه‌ای را بازی می‌کند. با او درباره این نقش، میزان توجهش به سلامت و زوایای دیگری از زندگی‌اش گفت‌وگو کرده‌ایم.


نزدیک به یک دهه است که در عرصه بازیگری فعالیت می‌کنید و چهره و فیزیک ثابت و نرمالی دارید، چگونه به این ثبات در مورد بدنتان دست پیدا کردید؟

روزانه یک ساعت ورزش در منزل انجام می‌دهم و راستش علاقه‌ای ندارم برای ورزش‌کردن به باشگاه بروم. 

آیا به دلیل بازیگر بودنتان بیشتر ترجیح می‌دهید در منزل ورزش کنید؟

نه، به خاطر بازیگر بودنم نیست که برای ورزش به باشگاه نمی‌روم. نمی‌دانم چطور بگویم ولی علاقه زیادی به حضور در جاهای شلوغ و پر رفت و آمد ندارم. 

یعنی آدم اجتماعی‌ای نیستید؟!

چرا، آدم اجتماعی‌ای هستم اما ترجیح می‌دهم ورزش کردن را درمنزل و با استفاده از مشاوره‌های مربی‌ام انجام بدهم. 

برای حضور در فیلم‌هایی که تحرک زیادی دارد، ورزش بیشتری انجام می‌دهید؟

نه، برنامه ورزشی‌ام ثابت است. 

در فیلم «محافظ» که یک اکشن رزمی بود برای آمادگی جسمانی چه کارهایی انجام دادید؟

در این فیلم یک سبک رزمی خاصی مورد استفاده قرار می‌گرفت و تحت تعلیم استاد فیروز قهرمانی که نقش اصلی فیلم را بازی می‌کرد، مهارت‌های لازم را آموختم و مبارزه رزمی با چوب را خودم بدون استفاده از بدل انجام دادم. در ادامه بحث قبلی باید روی این نکته هم تاكید كنم که تغذیه خوب برای یک بازیگر مورد نیاز است و آرامش درونی هم خیلی به کار بازیگر کمک می‌کند.

برای تغذیه‌تان برنامه خاصی دارید؟

از دوران دبیرستان همیشه در حال رژیم گرفتن و کم‌خوری هستم چون استعداد چاقی دارم. حتی یك دوره هم به آب درمانی پرداختم و یک ماه به جز آب چیز دیگری نخوردم! ولی حالا می‌دانم که بهترین برنامه تغذیه، کم خوردن و همه چیز خوردن است.

هنگام دیدن غذای خوشمزه سر میز غذا وسوسه پرخوری پیدا نمی‌کنید؟

شکمو نیستم اما اهل هله هوله‌خوری هستم.

اهل آشپزی کردن هم هستید؟

نه، حوصله آشپزی کردن ندارم.




بازگشت به صفحه نخست
نقل از :سلامت

کد: 4336 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير بازدید: 5826 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روایت سنگین وزن ترین زن تهرانی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دردسرهای خوردن از کجا می آید؟ پایگاه خبری لقمه: علت اصلی بیماری ناشناخته میباشد,...

  بخور نخورهای شب امتحان امسال روزهای امتحان کمی زودتر از همیشه فرارسیده‌ان...

  با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
چطور می‌توان پوست را ویتامینه کنیم؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی می‌شود که البته در بسیاری موارد همین‌طور است اما نه‌ همیشه! خیلی‌ها هم فکر می‌کنند مشکل از پوست چرب‌شان و لوازم آرایشی است که استفاده می‌کنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه این‌طور نیست.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.