سودابه بیضایی و روش کاهش وزن و لاغری‌اش


از دوران دبیرستان همیشه در حال رژیم گرفتن و کم‌خوری هستم چون استعداد چاقی دارم.

به گزارش لقمه، سودابه بیضایی، بازیگر جوان و مستعدی است؛ بازیگری که انواع و اقسام نقش‌ها را هنرمندانه بازی می‌کند. حضور بیضایی در یک نقش خاکستری در فیلم «روز روشن» در جشنواره فیلم فجر نظر مثبت منتقدان را به همراه داشت. او این روزها مجموعه تلویزیونی «هوش‌سیاه دو» را در حال پخش از شبکه سوم دارد و در این مجموعه نقش یک سروان جوان اداره آگاهی ویژه مبارزه با جرایم رایانه‌ای را بازی می‌کند. با او درباره این نقش، میزان توجهش به سلامت و زوایای دیگری از زندگی‌اش گفت‌وگو کرده‌ایم.


نزدیک به یک دهه است که در عرصه بازیگری فعالیت می‌کنید و چهره و فیزیک ثابت و نرمالی دارید، چگونه به این ثبات در مورد بدنتان دست پیدا کردید؟

روزانه یک ساعت ورزش در منزل انجام می‌دهم و راستش علاقه‌ای ندارم برای ورزش‌کردن به باشگاه بروم. 

آیا به دلیل بازیگر بودنتان بیشتر ترجیح می‌دهید در منزل ورزش کنید؟

نه، به خاطر بازیگر بودنم نیست که برای ورزش به باشگاه نمی‌روم. نمی‌دانم چطور بگویم ولی علاقه زیادی به حضور در جاهای شلوغ و پر رفت و آمد ندارم. 

یعنی آدم اجتماعی‌ای نیستید؟!

چرا، آدم اجتماعی‌ای هستم اما ترجیح می‌دهم ورزش کردن را درمنزل و با استفاده از مشاوره‌های مربی‌ام انجام بدهم. 

برای حضور در فیلم‌هایی که تحرک زیادی دارد، ورزش بیشتری انجام می‌دهید؟

نه، برنامه ورزشی‌ام ثابت است. 

در فیلم «محافظ» که یک اکشن رزمی بود برای آمادگی جسمانی چه کارهایی انجام دادید؟

در این فیلم یک سبک رزمی خاصی مورد استفاده قرار می‌گرفت و تحت تعلیم استاد فیروز قهرمانی که نقش اصلی فیلم را بازی می‌کرد، مهارت‌های لازم را آموختم و مبارزه رزمی با چوب را خودم بدون استفاده از بدل انجام دادم. در ادامه بحث قبلی باید روی این نکته هم تاكید كنم که تغذیه خوب برای یک بازیگر مورد نیاز است و آرامش درونی هم خیلی به کار بازیگر کمک می‌کند.

برای تغذیه‌تان برنامه خاصی دارید؟

از دوران دبیرستان همیشه در حال رژیم گرفتن و کم‌خوری هستم چون استعداد چاقی دارم. حتی یك دوره هم به آب درمانی پرداختم و یک ماه به جز آب چیز دیگری نخوردم! ولی حالا می‌دانم که بهترین برنامه تغذیه، کم خوردن و همه چیز خوردن است.

هنگام دیدن غذای خوشمزه سر میز غذا وسوسه پرخوری پیدا نمی‌کنید؟

شکمو نیستم اما اهل هله هوله‌خوری هستم.

اهل آشپزی کردن هم هستید؟

نه، حوصله آشپزی کردن ندارم.




بازگشت به صفحه نخست
نقل از :سلامت

کد: 4336 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۸ تير بازدید: 5798 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روایت سنگین وزن ترین زن تهرانی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

  5 هفته سویا بخورید روش های ممانعت از ابتلا به بیماری های قلبی کاهش مق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.
جدیدترین قوانین و مجازات‌های "نظام استاندارد" + جزئیات پایگاه خبری لقمه: طبق قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، جرایم مرتکب شده در نظام استاندارد مطابق با قانون مجازات اسلامی و قوانین به روز شده قوه قضاییه تعریف شده است.
مایکروفر خواص کدام مواد غذایی را از بین می برد مایکروفر یکی از مشهورترین و پر استفاده‌ترین لوازم خانگی در جهان است، نه تنها به دلیل این که به گرم کردن غذا در چند ثانیه کمک می کند، بلکه امکان پخت برخی وعده های غذایی در آب را نیز فراهم می کند. در حقیقت، هنگامی که برخی سبزیجات در این دستگاه پخته می شوند، آنها خواص بیشتری را در مقایسه با روش های پخت دیگر حفظ می‌کنند.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستوران‌های درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.