نوشیدن چای پررنگ هنگام سحر موجب تشنگی بیشتر می‌شود


کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، گفت: نوشیدن چای پررنگ هنگام سحر موجب دفع بیشتر ادرار و تشنگی زیادتر می شود.

به گزارش لقمه، نسرین علیزاده افزود: در وعده‌های افطار و سحر از خوردن نوشیدنی‌های سرد و گازدار باید جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: برای وعده افطار بهتر است روزه داران افطار سبکی داشته باشند. آب ولرم ، خرما، کشمش، شیر، استفاده از عسل به جای قند ونان پنیر و سبزی از جمله موادی هستند که برای افطار مفیدند.

علیزاده با اشاره به اینکه بدن انسان در 24 ساعت به هشت لیوان آب نیاز دارد، خاطرنشان کرد: این مقدار آب باید در فاصله بین افطار تا سحر تامین شود.

به گفته وی طی این ماه باید از میوه و سبزیجات بیشتر استفاده شود.

علیزاده با بیان اینکه بهتر است تا بین افطار و شام یک ساعت فاصله باشد، افزود: برای شام نیز بهتر است که از سوپ رقیق، فرنی و یا یک آش رقیق بدون چربی استفاده شود.

وی اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان باید به روزه اولی‌ها توجه ویژه داشت و گروه مغزها را به ویژه برای این طیف بیشتر استفاده کرد.

این مسوول با ذکر اینکه روزه داران باید به خوردن سالاد به ویژه سالادهای حاوی جوانه هنگام سحر توجه ویژه ای داشته باشند، عنوان کرد: این وعده باید غذایی شبیه به نهار باشد و برای این وعده، غذاهای خیلی چرب، ادویه، نمک و غذاهای سرخ شده و نوشیدنی‌های گازدار توصیه نمی‌شود.

وی در پایان از نوشیدنی‌های مفید برای این ماه را بهار نارنج، بید مشک و شربت‌های خانگی مانند خاکشیر، نارنج، آبلیمو دانست و تاکید کرد: مصرف میوه‌های آبدار مثل گلابی، هندوانه و سبزیجات در وعده افطار و سحر باید زیاد باشد به دلیل اینکه سبب رفع یبوست می شوند.





بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 4488 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 3190 ساعت: 2:44 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند
2 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
5 بهترین نوشیدنی به وقت افطار ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
6 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
7 روزه‌داران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟ ۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
8 جلوگیری از سوزش معده در ماه رمضان ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۳ فروردين
9 شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی ۱۳۹۹ جمعه ۵ ارديبهشت
10 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
11 بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ ۱۳۹۸ جمعه ۲۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چای را در چه ظرفی بریزیم تا عطرش از بین نرود؟ فراموش نکنید گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلی کیفیت و...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استفتاء از مراجع عظام در مورد حکم روزه داری و کرونا پایگاه خبری لقمه: برخی از مراجع تقلید در این باره دیدگاه‌های خود را در مورد حکم شرعی روزه گرفتن در روزهای شیوع کرونا اعلام کردند.
بهترین زمان برای استفاده از سیر مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.
توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آرام غذا خوردن باعث می‌شود کار دستگاه گوارش کمتر شود و در عین حال احتمال گرفتگی عضلات معده نیز کاهش می‌یابد.
اگروفود سی‌ام آغاز به کار کرد/آنچه که باید از اگروفود بدانید سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته با حضور علی آقا محمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری، پائول مرتز رییس فیرترید بخش خارجی مونیخ، سید احمدرضا علایی طباطبایی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران و صدیف بیک زاده عضو هیات مدیره نمایشگاه بین‌المللی افتتاح شد.