بهترین زمان برای استفاده از سیر


مردم معمولا از سیر گریزانند اما اگر خاصیت درمانی شگفت انگیز آن‌را بدانند، اشتیاق زیادی برای استفاده از آن پیدا خواهند کرد.

به گزارش لقمه، سیر خواص معجزه آسایی نظیر محافظت از بدن در برابر عفونت‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌ها دارد. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

معمولا مردم ساکن روستاها یا شهرستانهای اطراف شهرهای بزرگ از سیر بیشتر استفاده می‌کنند مخصوصا زمانی که دچار بیماری می‌شوند.

بهترین زمان برای استفاده از سیر، وقتی است که معده خالی است. با این روش سلامتی خود را در برابر بیماری‌ها تضمین می‌کنید.

سیر علاوه بر خاصیت ضد میکروبی و آنتی بیوتیکی سرشار از ویتامین D,C,B سولفوریک اسید، منیزیم، کلسیم، سلنیم، پتاسیم و سدیم است. همچنین بیش از 4 هزار ماده معدنی با خواص آنتی اکسیدانی را دارا است.

سیر از پیری و فرسودگی رگ‌ها جلوگیری می‌کند، کلسترول خون را کاهش می‌دهد، فشار خون بالا را درمان می‌کند در نتیجه راهی برای جلوگیری از بیماری‌های قلبی است.

علاوه بر این موارد ناهنجاری‌‌های سیستم عصبی را هم درمان می‌کند و درمانی طبیعی برای سرماخوردگی است.

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 8072 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 3690 ساعت: 8:56 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
3 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
4 اطعام بیش از ۱۳ هزار زائر رضوی در مسیر مشهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ شهريور
5 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
6 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 کوتاه شدن دست دلالان با واگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی به اتاق اصناف ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
8 احتمال کاهش قیمت محصولات پروتئینی در صورت تداوم سیر نزولی قیمت نهاده‌های دامی ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 دلایل معاون وزیر اقتصاد بر عملکرد بانک کشاورزی در مسیر حرفه‌ای ۱۴۰۲ جمعه ۳ آذر
10 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  مس، چدن یا بلور؛ کدام را انتخاب می کنید؟ آیا تا به حال از خود سوال کرده اید که کدام ظروف من...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت