با حلوای هویج سفره های افطارتان را زیباتر کنید


معمولا در چیدمان سفره های افطار حلوا نیز کاربرد دارد.

به گزارش لقمه، حلوای هویج، نوعی متفاوت از حلوا است که سفره افطار شما را در ضیافت ها زیباتر می کند.

مواد لازم :

آرد 1 پیمانه+1 ق س
روغن مایع نصف پیمانه +4 ق س
شکر 2 پیمانه +2 ق س
گلاب نصف پیمانه +4 ق س
هویج : نیم کیلو
زعفران آب کرده : به مقدار لازم

نکته : منظور از پیمانه، پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .



طرز تهیه :

ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.

نکته : برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.

آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.

زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه .

نکته : رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.

بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.

هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.

هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.

و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.

سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد. 
حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید...


وقتی به این مرحله رسید ,حلوا آماده ست..
نکته : حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.


برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.
نکته : اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد

و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید. و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین. و داخل ظرف سرو بچینین.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :بهار سایت

کد: 4642 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۷ مرداد بازدید: 5885 ساعت: 12:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
2 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
3 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
4 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
5 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
6 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
7 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
9 دومین سفره افطار در قدس بر روی دیوارنگاره های تهران اکران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ فروردين
10 «فراوانی» و «قیمت» خطوط قرمز وزارت جهاد کشاورزی است ۱۴۰۲ جمعه ۴ فروردين
11 نیمی از محصولات کشاورزی ایران به ضایعات تبدیل می شود! ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با میوه ای برای شادابی پوست هلو غنی از ویتامین آ و پتاسیم است و با توجه به سای...

  با آب اضافی حاصل از پخت‌وپز چه کنیم زمانی که بدانید مواد آب‌پز هر کدام ماده مغذی‌ای در...

  حفظ امنیت غذایی در کشور لازمه رسیدن به جامعه شاد است پایگاه خبری لقمه: نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت