به گزارش لقمه، حلوای هویج، نوعی متفاوت از حلوا است که سفره افطار شما را در ضیافت ها زیباتر می کند.مواد لازم : آرد 1 پیمانه+1 ق س روغن مایع نصف پیمانه +4 ق س شکر 2 پیمانه +2 ق س گلاب نصف پیمانه +4 ق س هویج : نیم کیلو زعفران آب کرده : به مقدار لازم نکته : منظور از پیمانه، پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست . طرز تهیه : ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید. نکته : برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن. آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده. زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه . نکته : رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه. بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید. هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه. هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم. و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین. سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد. حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید... وقتی به این مرحله رسید ,حلوا آماده ست.. نکته : حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست. برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین. نکته : اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید. و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین. و داخل ظرف سرو بچینین. بازگشت به صفحه نخست