به گزارش لقمه، حلوای هویج، نوعی متفاوت از حلوا است که سفره افطار شما را در ضیافت ها زیباتر می کند.
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه+1 ق س
روغن مایع نصف پیمانه +4 ق س
شکر 2 پیمانه +2 ق س
گلاب نصف پیمانه +4 ق س
هویج : نیم کیلو
زعفران آب کرده : به مقدار لازم
نکته : منظور از پیمانه، پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .
طرز تهیه :
ابتدا هویج ها رو بشوئید.آب پز یا بخار پز کنید .سپس خیلی خوب پوره کنید.
نکته : برای پوره کردن هویج رو رنده نکنید چون داخل حلوا مشخص میشه و جلوه خوبی نداره.می تونید از غذا ساز یا دستگاه آسیاب استفاده کنید تا هویجها کاملا یه دست له و پوره شن.
آرد رو داخل ظرف تفلون الک کنید.الک چرخی به خوبی این کار رو انجام میده.
زیر ظرف شعله پخش کن بذارین تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شه و آرد رو با شعله کم تفت بدین تا کمی بوی خامی آرد گرفته شه .
نکته : رنگ آرد به هیچ عنوان نباید تغییر کنه.
بعد شعله پخش کن رو بردارید و روغن رو اضافه کنید.
هم میزنیم تا مایه حلوا یکدست بشه.
هویج پوره شده,گلاب,شکر و زعفرون آبکرده رو همزمان اضافه میکنیم.
و مخلوط کنید تا یه مایه یکدست و شل داشته باشین.
سپس حلوا رو هم بزنید تا زمانیکه از دیواره ها جدا بشه و وسط ظرف به صورت یکه تیکه در بیاد.
حلوا رو کاملا به صورت دورانی هم بزنید...
وقتی به این مرحله رسید ,حلوا آماده ست..
نکته : حلوای هویج خیلی چسبنده تر از دیگر حلواهاست.
برای تزئین دستتون رو با روغن چرب کنید و یه تیکه از حلوا بردارین.
نکته : اجازه بدین داغی حلوا گرفته شه در این صورت چسبندگیش کمتر میشه و راحتتر میشه باهاش کار کرد
و اون رو شبیه هویج شکل بدین و با چاقوی چرب شده خطوطی رو روش ایجاد کنید. و دو یا سه تا خلال پسته رو سرش جا بدین. و داخل ظرف سرو بچینین.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :بهار سایت