شش گیاه دارویی مفید برای لاغر شدن


اگر هنوز از افزایش وزن ناشی از خوردن و خوابیدن‌های اجباری شكایت دارید و نتوانسته‌اید از این اضافه وزن رهایی پیدا كنید، می‌توانید برای لاغر شدن از گزینه‌های گیاهی كمك بگیرید، اما نكته مهم‌تر بی‌خطر بودن این گیاهان و انتخاب صحیح آنها است.

به گزارش لقمه، در این مقاله كه در سایت تخصصی دیلی لایف به چاپ رسیده فهرست شش گیاه مفید و درعین حال ایمن و بی‌خطر برای كاهش وزن ارائه شده است كه هر فردی برحسب دسترسی‌های جغرافیایی می‌تواند در صورت نیاز از مزایای آنها بهره‌مند شود. این گیاهان عبارتند از:


شش گیاه دارویی مفید برای لاغر شدن
جنسنیگ:
این ریشه سخت و محكم و ارزشمند در واقع در بدن حالت تعادل ایجاد می‌كند، انرژی بدن را افزایش داده و اشتها را كاهش می‌دهد. ریشه این گیاه در افزایش خلق و بهبود كیفیت خواب موثر است و همچنین نقش مهمی در سالم نگه داشتن وزن بدن دارد.

-‌ اسپیرولینا: این گیاه در واقع یك جلبك آب شیرین است. این جلبك بیش از هر خوردنی دیگری بر روی زمین حاوی آنتی اكسیدان است. این جلبك همچنین منبع غنی از پروتئین است كه به شما احساس قدرت می‌دهد و كمك می‌كند كه وزن اضافی خود را كاهش دهید.

-‌ چای سبز: مطالعات ثابت كرده است چای سبز حاوی تركیبی است كه اشتها را كم كرده و میزان سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد.

-‌ قارچ‌های Reishi: این قارچ‌ها در واقع سلطان طب سنتی چین هستند. Reishi یك تونیك قدرتمند است كه برای درمان و پیشگیری از چندین بیماری مهم استفاده می‌شود. این قارچ پرخاصیت همچنین سوخت و ساز را افزایش داده، قند خون را پایین می‌آورد و به تقویت سیستم ایمنی بدن كمك می‌كند.

- دارچین: این چوب خوش طعم در تنظیم قندخون بسیار موثر است و به حفظ وزن سالم بدن و كاهش ولع خوردن شیرینی‌جات كمك می‌كند.

- فلفل قرمز: این چاشنی بسیار تند و تیز بدون هیچ عارضه جانبی و خطری، سوخت و ساز بدن را تسریع می‌كند و به لاغرشدن كمك می‌كند اما همچنین در بخش دیگری از این مقاله تاكید شده است كه اگر قصد دارید وزن خود را كاهش دهید درعین حال از مصرف این گیاه دارویی پرهیز كنید:

-‌ ملین‌های گیاهی: بسیاری از تركیبات گیاهی برای كاهش وزن حاوی گیاهان ملینی مثل سنا هستند كه حركات روده را تحریك می‌كنند. این گیاهان برای درمان موقت یبوست مفید هستند اما اگر مدت طولانی با هدف كاهش وزن مصرف شوند می‌توانند اعتیادآور و مضر شوند.




بازگشت به صفحه نخست




کد: 5614 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۷ آبان بازدید: 3904 ساعت: 5:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گیاهان انرژی زا را بشناسید ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳۰ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای غیر خانگی آهن کافی ندارند یک کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف ن...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
چرا نباید مرغ را قبل از پختن شست کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
چرا نباید از مكمل‌های غذایی استفاده كرد؟ دكتر امیرحسین بنی‌احمد، كارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكی جندی شاپور اهواز گفت: ‌اگر سیستم گوارش فرد سالم باشد و بتواند غذاها را هضم و جذب كند، به راحتی می‌تواند با رژیم‌های غذایی مواد غذایی مورد نیاز خود را تامین كند.