به گزارش لقمه، كشورهای اردن، لبنان و فلسطین بین سایر كشورها از نظر محصولات مركباتی، بسیار به نام هستند و طعم و عطر این محصولاتشان مثل پسته دامغان یا سیب اهر و یا زعفران قائن و خربزه مشهد!! شهرت جهانی دارد. ولی بعضی ها به اشتباه، این لیمو را لیموی عمانی می نامند. چنانكه میدانید كشور عمان فاقد هر نوع محصولات مركباتی معروف است و زیتون این کشور بسیار معروف است! در مورد استفاده از لیمو امانی بهتر است به جای سوراخ كردن پوست لیمو با چنگال، لیمو را با چاقو از وسط ببرید و هسته های آن را خارج كنید و به همین صورت داخل خورش استفاده كنید تا به جای طعم پوست لیمو ، از طعم و عطر خود لیمو بهرهمند شوید . بعضی ها نیز از گرد لیمو امانی استفاده می كنند كه در بعضی از خوراك ، باعث كدر و تیره شدن رنگ خوراك میشود. معروف ترین روش استفاده از لیمو امانی نیز همان روش خیساندن در آب ولرم و بعد سوراخ كردن پوست لیمو و استفاده از آن داخل خورشهاست كه همانطور که قبلا توضیح دادم و در این روش بیشتر از آنكه عطر و مزه لیمو داخل خورش شود ، خورش مزه پوست لیموی خشك شده میگیرد و روش زیاد جالبی به نظر نمیرسد.ولی خوب در هر صورت از هر كدام از روشها كه استفاده می كنید ، دقت داشته باشید كه لیمو عمانی در خورش بیشترین مقدار چربی را به خود جذب میكند و بهتر است هنگام میل كردن غذا ، از خوردن لیموی داخل خورش صرف نظر كنید. بازگشت به صفحه نخست