نوجوانان شکلات‌خور لاغرتر و باریک‌اندام‌ترند


نوجوانانی که روزانه 42.6 گرم شکلات سیاه (تلخ) مصرف می‌کنند شاخص توده‌ی بدنی پایین‌تری دارند و از نظر جسمی فعال‌تر هستند.

به گزارش لقمه، نوجوانان اروپایی که شکلات بیشتری مصرف می‌کنند لاغرتر هستند و شاخص توده‌ی بدنی پایین تری دارند.



نتایج یک پژوهش اسپانیایی که در سایت Nutrition به چاپ رسیده است نشان می‌دهد نوجوانانی که روزانه 42.6 گرم شکلات سیاه می‌خورند در مقایسه با نوجوانانی که لب به آن نمی‌زنند شاخص توده‌ی بدنی پایین تری دارند.



باید بدانید که شکلات سیاه حاوی مولکول‌هایی مانند فلاونول‌ها می‌باشد که برای سلامتی مفید است. به عقیده‌ی محققان کاکائو باعث بهبود جریان خون نیز می‌شود.



محققان دانشگاه گروناد اسپانیا در خصوص مصرف شکلات سیاه و وزن نوجوانان اروپایی مطالعاتی انجام دادند. به این منظور این محققان میزان شکلات مصرفی 1458 نوجوان بین 12.5 تا 17.5 سال را مورد بررسی قرار دادند. در این پژوهش انواع شکلات‌ها و محصولات تهیه شده از آن مانند شکلات صبحانه و غیره نیز بررسی شد.



نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد نوجوانانی که روزانه 42.6 گرم شکلات سیاه (تلخ) مصرف می‌کنند شاخص توده‌ی بدنی پایین‌تری دارند و از نظر جسمی فعال‌تر هستند.


به عقیده‌ی این محققان فلاوونوئیدهای موجود در شکلات سیاه است که چنین تاثیری ایجاد می‌کند. در بین این مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی، کاتچین‌ها به شیوه‌های مختلفی مانند مقابله با فشارخون بالا، التهاب، جلوگیری از مقاومت به انسولین و اکسیداسیون، خدمت زیادی به سلامتی انسان می‌کند.



توجه داشته باشید که 100 گرم شکلات سیاه حاوی 11.99 میلی‌گرم کاتچین می‌باشد درحالی‌که همین میزان شکلات سفید 4.16 میلی‌گرم کاتچین دارد. برای همین هم همیشه توصیه می‌شود که شکلات‌های حاوی کاکائوی زیاد مانند شکلات‌های 70 درصد یا بالاتر استفاده شود تا بدن میزان آنتی‌اکسیدان بیشتری جذب کند.



در واقع نتایج این پژوهش نشان می‌دهد شکلات تلخ نه تنها آن چنان که شایع شده است باعث چاقی نمی‌شود بلکه می‌تواند در چهارچوب یک رژیم لاغری هم مورد استفاده قرار بگیرد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 5712 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ آذر بازدید: 3077 ساعت: 6:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
3 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 جزییات آتش‌سوزی انبار شکلات در بازار تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
5 کشف یک اقیانوس پنهان در مریخ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
6 خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
7 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
8 ارتباط استرس با مشکلات گوارشی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
9 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
10 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
11 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

  پرهیز از مصرف شیرینی خامه ای ˈمسعود کیمیاگرˈ در گفت و گویی با اشاره به توصیه ها...

  بدن انسان روزانه به چقدر گوشت احتیاج دارد؟ گرفتن کالری از گوشت تنها که پر از چربی است، مضرات ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آمپول ضدچاقی تولید شد با کم شدن میزان تحرک بدن و ورزش نکردن بسیاری از افراد دچار چاقی می شوند،به همین دلیل دانش پژوهان دانشکده پزشکی هاوارد ،دست به تولید امپول ضدچاقی کرده اند ،که می تواند فواید ورزش را در بدن تقلید کند.
فواید شگفت انگیز خرما برای سلامتی خرما به این دلیل که سرشار از فیبرهای طبیعی و بسیار غنی از ویتامین‌ها و موادمعدنی است، فواید بیشماری برای سلامتی دارد. این محصولات طبیعی حاوی روغن، کلسیم، سولفور، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم هستند که همه برای سلامتی بسیار مفیدند. گفته می‌شود که مصرف یک خرما در روز برای داشتن یک رژیم‌غذایی متعادل لازم است. خرما به مقابله با یبوست، اختلالات روده، افزایش وزن، مشکلات قلبی، ضعف جنسی، اسهال و سرطان شکم کمک می‌کند.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی درمان گرما زدگی در مراحل اولیه کار دشواری نیست.