ملخ دریایی کلسترول دارد؟


اگر زیاد به چشم‌های ریز و سیاه و آن سبیل بلند و باریک و پاهای سوسکی‌اش زل نزنید و حس کنجکاوی‌تان باعث نشود بدنش را لمس کنید شاید بتوانید برای یک‌بار هم که شده مزه‌اش را بچشید‌. با این ملخ دریایی که به آن میگو می‌گویند غذاهای متنوعی مانند میگو پلو، قلیه میگو، میگو سوخاری، خورش میگو و چیپس میگو تهیه می‌کنند.

به گزارش لقمه، اگر میگو بخوبی پخته شود بوی زهمش از بین می رود و اگر همراه برخی سبزیجات آبپز شود همچون انواع ماهی ها نفع زیادی به بدن می رساند. اما این که می گویند میگو کلسترول دارد، اما کلسترول خون را بالا نمی برد چقدر صحت دارد؟

کلسترول میگو بالاست ...

در مورد کلسترول میگو، نظرهای متفاوتی وجود دارد. برخی بر این باورند که میگو سرشار از اسید های چرب امگاـ3 است و وجود همین چربی موجب می شود به جای کلسترول بد، کلسترول خوب خون بالا برود.

تعدادی از منابع اطلاعاتی هم کلسترول میگو را با تخم مرغ مقایسه کرده و عقیده دارند کلسترول میگو یک سوم کلسترول تخم مرغ است، اما واقعیت این که میگو بین غذاهای دریایی، بیشترین کلسترول را دارد و اگر میگو را با ماهی تن مقایسه کنیم ، کالری، چربی اشباع و کلسترول بالاتری دارد.

به گفته متخصصان تغذیه، افراد مبتلا به چربی و کلسترول خون بالا، بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به نقرس، سنگ کلیه و دیابت باید مصرف غذاهای پرکلسترول همچون میگو را در برنامه غذایی روزانه شان محدود و ماهی را جایگزین آن کنند.

پروتئین و سلنیوم میگو بالاست

میگو در مقایسه با گوشت، مرغ و ماهی پروتئین با کیفیتی دارد و ارزش تغذیه ای میگوی ریز و درشت تفاوت چندانی با یکدیگر ندارد، اما از نظر بافتی میگوهای ریز نرم تر بوده و بهتر جویده، هضم و جذب می شود. معمولا میگوهای سرتیز در مقایسه با سایر انواع میگو ارزان تر است، اما خواص آن با سایر میگوها برابری می کند .

میزان ویتامین A، D و B12 میگو از دیگر ویتامین های آن بالاتر است و به رفع کم خونی کمک می کند. یکی از املاح معدنی که در میگو به میزان زیادی یافت می شود، سلنیوم است که احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ و انواع سرطان خون را کاهش می دهد و با فعالسازی آنزیمی خاص به دفع سموم و مواد مضر از کبد کمک می کند و خاصیت مهم دیگر آن، تولید اسپرم را افزایش داده و در رفع اختلالات ناباروری مردان موثر است.

به گفته متخصصان با توجه به این که میگو فساد پذیری بالایی دارد به برخی میگوهای یخ زده مواد نگهدارنده می افزایند و با وجود آن که این مواد مضر نیست، اگر ساکن جنوب هستید بیشتر از میگوی تازه استفاده کنید . اگر میگو در هوای گرم قرار گیرد بسرعت فاسد، نرم و رنگ پوسته سفت آن قرمز می شود که به میگوی تب دار معروف است.

کبابی اش کنید!

بهترین روش طبخ میگو آن است که به جای سوخاری کردن در روغن آن را بخارپز یا کبابی کنید و به همراه آب نارنج، آبلیمو و سبزیجات خام یا بخارپز که فیبر بالایی دارد، میل کنید.

کودکان بعد از یک سالگی می توانند میگو بخورند، اما نکته مهم مربوط به آلرژی زا بودن میگوست که سبب تشدید علائم حساسیت می شود.

فاخره بهبهانی  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم

کد: 6197 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن بازدید: 4968 ساعت: 5:35 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ملخ‌های صحرایی به هند و پاکستان رفتند ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير
2 تبدیل ملخ به آرد برای تهیه نان! ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا باید شیرینی و کیک را در خانه پخت؟ حتما می‌دانید كه قند و شیرینی زیاد برای شما بد است...

  خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسی...

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
با این مواد غذایی سموم بدن خود را دفع کنید (1) برخی از مواد غذایی باعث سم‌زدایی بدن می شوند. به طور مثال، همیشه گفته می شود سیر باعث دفع سموم بدن می شود. اما برخی از خوراکی ها، غذاها، سالادها یا میان وعده های ساده نیز می توانند باعث دفع بسیاری از سموم از بدن شوند.
دست اندازهای جاده لاغری بخش زیادی از چاقی که در جامعه شاهد آن هستیم، به دلیل عادات بد غذایی است. غذاهای چرب، میان‌وعده‌های پر کالری، شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های چاق‌کننده و عجله کردن در خوردن غذا از عوامل اصلی گسترش چاقی در جامعه است.
مراقبت‌ها و خوراک‌های مناسب زمان سرماخوردگی با آغاز فصل سرما و شیوع بیشتر سرماخوردگی و آنفلوآنزا، بیایید نگاهی به مراقبت‌های دوره این بیماری و تغذیه مناسب این ایام داشته باشیم.