ملخ‌های صحرایی به هند و پاکستان رفتند


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان حفظ نباتات از پایان طغیان و ریزش ملخ‌های صحرایی مهاجم در کشور خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایسنا، بهمن ماه سال گذشته ملخ‌های صحرایی مهاجم از شبه جزیره عربستان به صورت طغیانی و بی‌سابقه‌ای به استان‌های جنوبی کشور هجوم آوردند و تا چندی پیش ریزش ملخ‌ها به صورت گروهی ادامه داشت اما در روزهای گذشته این ریزش‌ها به پایان رسیده و مبارزه با ملخ صحرایی مهاجم تقریباً به مراحل پایانی خود رسیده است.

 
محمدرضا میر، سخنگوی سازمان حفظ نباتات در این مورد گفت: حدود ۱۰ روز است که دیگر ریزشی نداریم. از بهمن ماه سال گذشته تاکنون حدود ۱۷۰ ریزش ثبت شده است اما هم‌اکنون وضعیت کاملاً تحت کنترل بوده و در حال لکه‌گیری در برخی مناطق کشور هستیم.
 
وی با بیان اینکه حدود یک ماه گذشته نماینده فائو با حضور در ایران تلویحاً کم کاری عربستان را در مبارزه با ملخ صحرایی مهاجم پذیرفت، افزود: ملخ‌های صحرایی مهاجم هم‌اکنون به هند و پاکستان رفته‌اند و مبارزه با این ملخ‌ها ادامه دارد.
 
سخنگوی سازمان حفظ نباتات اضافه کرد: در یک ماه گذشته نمایندگان و مسئولان حفظ نباتات کشورهای هند و پاکستان به ایران سفر کردند و ضمن بازدید از چگونگی فرآیند مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم، هماهنگی‌های لازم با آنها از طریق ایران انجام شد که با توجه به هشدارهای فائو به این کشورها پیش‌بینی می‌کنیم مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم در این کشورها با قوت ادامه پیدا کند.
 
میر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا هماهنگی یا همکاری مشترکی را با هند و پاکستان برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی انجام داده‌اید که مجدداً شاهد بازگشت آن‌ها به کشور نباشیم؟ اعلام کرد: از نظر قوانین بین‌المللی اگر هجوم ملخ صحرایی در کشور به اندازه‌ای باشد که از کنترل خارج شود با هماهنگی فائو از کشورهای دیگر نیز کمک گرفته می‌شود، اما در ایران که هجوم ملخ‌ها در ۴۰ سال اخیر بی‌سابقه بود، نیاز به این مسئله احساس نشد چرا که مبارزه با آن‌ها در روال طبیعی و عادی انجام شد.
 
سخنگوی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه ۵۹ کشور در دنیا درگیر مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم هستند، گفت: گرچه ممکن است ملخ‌های صحرایی در دی ماه و بهمن ماه امسال مجدداً به کشور بازگردند اما به جرأت می‌توان گفت که بازگشت آن‌ها طغیانی نخواهد بود، چون نه تنها در ایران به خوبی با آن‌ها مبارزه کردیم بلکه در کشورهای مورد نظر نیز این مبارزه ادامه خواهد داشت.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14010 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 2178 ساعت: 12:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ملخ دریایی کلسترول دارد؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن
2 تبدیل ملخ به آرد برای تهیه نان! ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به فشارخون آب کرفس بخورند یک متخصص تغذیه گفت: کرفس خواص زیادی دارد که مهم‌تر...

  غذاهایی كه باید آنها را بیشتر خورد تنوع محصولات و مواد غذایی و فلسفه خوردن غذاها، نشا...

  اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان گرمازدگی از منظر طب سنتی درمان گرما زدگی در مراحل اولیه کار دشواری نیست.
صبحانه را با هم بخورید بسیاری از آداب و عادات زندگی در خانواده شكل می‌گیرد. بسیاری از آداب و عادت شكل گرفته در خانواده تعیین‌كننده میزان سلامت​ و شادابی یا بیماری و افسردگی افراد است. بسیاری از شاخصه‌های سلامت​ یا نشانه‌های بیماری زودگذرند و بسیاری دیرپا و مزمن.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.