ملخ‌های صحرایی به هند و پاکستان رفتند


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان حفظ نباتات از پایان طغیان و ریزش ملخ‌های صحرایی مهاجم در کشور خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از ایسنا، بهمن ماه سال گذشته ملخ‌های صحرایی مهاجم از شبه جزیره عربستان به صورت طغیانی و بی‌سابقه‌ای به استان‌های جنوبی کشور هجوم آوردند و تا چندی پیش ریزش ملخ‌ها به صورت گروهی ادامه داشت اما در روزهای گذشته این ریزش‌ها به پایان رسیده و مبارزه با ملخ صحرایی مهاجم تقریباً به مراحل پایانی خود رسیده است.

 
محمدرضا میر، سخنگوی سازمان حفظ نباتات در این مورد گفت: حدود ۱۰ روز است که دیگر ریزشی نداریم. از بهمن ماه سال گذشته تاکنون حدود ۱۷۰ ریزش ثبت شده است اما هم‌اکنون وضعیت کاملاً تحت کنترل بوده و در حال لکه‌گیری در برخی مناطق کشور هستیم.
 
وی با بیان اینکه حدود یک ماه گذشته نماینده فائو با حضور در ایران تلویحاً کم کاری عربستان را در مبارزه با ملخ صحرایی مهاجم پذیرفت، افزود: ملخ‌های صحرایی مهاجم هم‌اکنون به هند و پاکستان رفته‌اند و مبارزه با این ملخ‌ها ادامه دارد.
 
سخنگوی سازمان حفظ نباتات اضافه کرد: در یک ماه گذشته نمایندگان و مسئولان حفظ نباتات کشورهای هند و پاکستان به ایران سفر کردند و ضمن بازدید از چگونگی فرآیند مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم، هماهنگی‌های لازم با آنها از طریق ایران انجام شد که با توجه به هشدارهای فائو به این کشورها پیش‌بینی می‌کنیم مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم در این کشورها با قوت ادامه پیدا کند.
 
میر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا هماهنگی یا همکاری مشترکی را با هند و پاکستان برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی انجام داده‌اید که مجدداً شاهد بازگشت آن‌ها به کشور نباشیم؟ اعلام کرد: از نظر قوانین بین‌المللی اگر هجوم ملخ صحرایی در کشور به اندازه‌ای باشد که از کنترل خارج شود با هماهنگی فائو از کشورهای دیگر نیز کمک گرفته می‌شود، اما در ایران که هجوم ملخ‌ها در ۴۰ سال اخیر بی‌سابقه بود، نیاز به این مسئله احساس نشد چرا که مبارزه با آن‌ها در روال طبیعی و عادی انجام شد.
 
سخنگوی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه ۵۹ کشور در دنیا درگیر مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم هستند، گفت: گرچه ممکن است ملخ‌های صحرایی در دی ماه و بهمن ماه امسال مجدداً به کشور بازگردند اما به جرأت می‌توان گفت که بازگشت آن‌ها طغیانی نخواهد بود، چون نه تنها در ایران به خوبی با آن‌ها مبارزه کردیم بلکه در کشورهای مورد نظر نیز این مبارزه ادامه خواهد داشت.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14010 تاریخ نشر: ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۴ تير بازدید: 2074 ساعت: 12:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ملخ دریایی کلسترول دارد؟ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۳ بهمن
2 تبدیل ملخ به آرد برای تهیه نان! ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سم زدایی از بدن با گل کلم گل کلم، گیاه بومی شمال شرق مدیترانه در حال حاضر در...

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی کم خونی یعنی کاهش تعداد گلبول‏های قرمز خون و علل م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
ویژگی‌های یک رستوران استاندارد دكتر آراسب دباغ‌مقدم/متخصص بهداشت موادغذایی
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.