کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟


فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟

به گزارش لقمه، در این مطلب به چند میوه‌ی تابستانی مغذی اشاره کرده و میزان کالری آن‌ها را ذکر می‌کنیم. با ما همراه باشید.

زردآلو
میزان کالری در 100 گرم: 49

زردآلو کم کالری و درعین‌حال سرشار از ویتامین‌های A،B،C و مواد معدنی (پتاسیم، کلسیم، منیزیم و غیره) می‌باشد.

این میوه خیلی زودهضم بوده و استفاده‌ی آن به عنوان ماسک باعث شفافیت پوست می‌شود. زردآلو پوست را تقویت کرده و باعث می‌شود پوست شما سالم و درخشان باشد.

اگر دچار کم خونی هستید می‌توانید به این میوه اعتماد کنید. به خاطر اینکه ترکیبات آن به ساخت هموگلوبین‌ها کمک کرده و باعث تثبیت آهن می‌شود. توصیه می‌کنیم زردآلوهای رسیده را خریداری کرده و خیلی زود مصرف کنید.


هندوانه
میزان کالری در هر 100 گرم: 34

هندوانه یکی از بهترین میوه‌های تابستانه محسوب می‌شود. هندوانه‌های کم شیرین کالری کمتری دارند و حاوی 90 درصد آب می‌باشند. برای همین هم این میوه برای رفع عطش و احساس خنکی موثر است. هندوانه سرشار از پتاسیم و ویتامین‌های A،B و C می‌باشد و ادرارآور و تصفیه‌کننده‌ی خون است.



توت‌فرنگی
میزان کالری در 100 گرم: 29

بر خلاف باورهای رایج میزان کالری موجود در توت‌فرنگی زیاد نیست. از این گذشته این میوه‌ی خوشمزه ادرارآور است و به دفع توکسین‌ها یا سموم بدن کمک می‌کند.

توجه داشته باشید که برخی از افراد به این میوه آلرژی دارند. توصیه می‌کنیم توت‌فرنگی را تازه به تازه میل کنید تا از تمام خواص آن بهره ببرید. می‌توانید این میوه را به ماست اضافه کرده و به عنوان دسر یا میان‌وعده نیز میل کنید. همچنین می‌توانید این میوه‌ی خوشمزه را به سالاد میوه هم اضافه کرده و از خواص آن در کنار میوه‌های دیگر بهره‌مند شوید. 


تمشک
میزان کالری در 100 گرم: 45

تمشک سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف مانند ویتامین A و C، پتاسیم، منیزیم و غیره می‌باشد. این میوه مانند میوه‌های قرمزرنگ دیگر خواصی دارد که به گردش خون کمک می‌کند.

این میوه برای مقابله با نارسایی وریدی بسیار مفید است. تمشک یک ایراد دارد: اینکه ممکن است باعث بروز مشکلات معده شود به خصوص در افرادی که روده‌های حساسی دارند. می‌توانید تمشک را به ماست یا دسر اضافه کرده و میل کنید. این میوه برای تهیه میلک‌شیک یا اسموتی هم مناسب است. البته توصیه می‌کنیم به این قبیل نوشیدنی‌ها شکر زیاد نزنید تا سالم‌تر باشند. 


گریپ‌فروت
میزان کالری در 100 گرم: 36

گریپ‌فروت نیز مانند همه‌ی مرکبات کم کالری است. این میوه‌ی اسیدی سرشار از ویتامین، آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر مغذی است و برای سلامتی مفید است. گریپ‌فروت ضدعفونی کننده است و به هضم غذا، درمان روماتیسم و آرتریت کمک می‌کند. می‌توانید گریپ‌فروت را به سالاد میوه اضافه کنید و یا آب آن را بنوشید. موقع خرید، گریپ‌فروت‌های سفت و سنگین را انتخاب کنید که پوست صافی دارند.



لیموترش
میزان کالری در 100 گرم: 34

فرقی نمی‌کند لیموترش‌تان زرد یا سبز باشد؛ کالری آن کم است. لیموترش سرشار از ویتامین C و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی است که پیری سلول‌ها را به تا خیر می‌اندازد. اگر از پوست لیموترش استفاده می‌کنید سعی کنید از لیموترش‌های ارگانیک استفاده کنید. توجه داشته باشید که بعد از برش دادن لیموترش خیلی زود آن را استفاده کنید چون ویتامین‌های آن در هوای آزاد از بین می‌رود. آب لیموترش بهترین چاشنی برای خوش‌طعم کردن سالادها و غذاهای شماست.


پاپایا
میزان کالری در 100 گرم:43

گوشت پاپایا کم کالری و شبیه طالبی است. این میوه در مقایسه با مرکبات حاوی ویتامین C بیشتری است. اگر دنبال جذب پتاسیم، کلسیم و منیزیم بیشتری هستید می‌توانید به پاپایا اعتماد کنید. این میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی بسیار مفید است. پاپایا برای هضم بهتر غذا نیز مفید است. توجه داشته باشید آب پاپایا کالری بیشتری دارد چون حاوی قند افزوده می‌باشد. 



انگور فرنگی
میزان کالری در 100 گرم:51

انگور فرنگی یکی از میوه‌های ریز بی‌دانه است. علاوه بر این، این میوه نیز همانند تمشک و میوه‌های قرمز دیگر به گردش بهتر خون کمک می‌کند و برای رفع مشکلات وریدی خوب است. می‌توانید این میوه را به سالاد میوه اضافه کنید و از خواص آن استفاده کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تبیان

کد: 5111 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۹ شهريور بازدید: 5233 ساعت: 1:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 افتتاح ۴ بازار میوه و تره بار جدید در تهران ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
4 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
6 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
7 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
8 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
9 اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی در بازار ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
10 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
11 سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  شکلات شیری یا شکلات تلخ! لقمه: شکلات حاوی آنتی اکسیدان های مختلفی از جمله ف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
کم‌کالری‌ترین میوه‌های تابستانی کدامند؟ فصل تابستان فصل میوه‌های جورواجور و خوشمزه است. میوه‌های رنگی، آبدار، خوش‌طعم و صد البته مغذی. اما آیا می‌دانید میزان کالری هر کدام از این میوه‌ها چقدر است؟ آیا دنبال میوه‌های کم کالری هستید؟
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.