غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید


یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشیدن مایعات گرم مانند چای و شیر توصیه می‌شود ولی شکر، گلبول‌های سفید را ضعیف کرده و مصرف غذاهای شیرین را در این دوره توصیه نمی‌کنیم.

به گزارش لقمه، شیوا فرجی در گفت‌وگویی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا هنگام سرماخوردگی نباید غذاهای شیرین بخوریم و برای درمان سرماخوردگی چه غذاهایی مفیدند گفت: غذاهای شیرین مانند شکلات، انواع شیرینی‌ها و آبمیوه‌های مصنوعی حاوی شکر هستند.

وی گفت: شکر توانایی گلبول‌های سفید بدن را تقلیل داده و تا 5 ساعت بعد از مصرف شکر پاسخ ایمنی بدن 50 درصد کاهش می‌یابد و به نوعی شکر را هروئین سفید محسوب می‌کنند.

وی ادامه داد: از آنجایی که با بروز هرگونه بیماری در بدن از جمله سرماخوردگی استرس فیزیولوژیک به بدن تحمیل می‌شود پروتئین بیشتری از بدن دفع می‌شود که باید با خوردن غذاهایی حاوی پروتئین مانند حبوبات، غذاهای دریایی و گوشت قرمز آن را جبران کرد.

فرجی به این نکته اشاره کرد که با سرما خوردن حجم مخاط در نقاط مختلف بدن افزایش یافته و برای آنکه بتوانیم این مخاط را رقیق کرده و از بدن خارج کنیم بهتر است از مایعات داغ مانند چای کمرنگ، دم‌نوش‌های گیاهی و شیر کم‌چرب استفاده کنیم.

وی افزود: همچنین سوپ‌های مختلف مانند سوپ مرغ به همراه سبزیجات تازه، سوپ پیاز و سیر می‌تواند علاوه بر تامین کردن ویتامین‌های مورد‌نیاز مانند ویتامین c مخاط را نیز از بدن خارج کند.

این متخصص تغذیه در مورد خواص سیر و پیاز برای مصرف حین سرماخوردگی گفت: پیاز و سیر حاوی گوگرد، سلنیوم، سیلیس، ویتامین C و ویتامین A هستند که هر کدام آنتی‌اکسیدان خوبی برای دفع سموم از بدن محسوب شده و در عین حال گوگرد خاصیت ضدعفونی کننده دارد.

عضو انجمن علمی تغذیه ایران افزود: همچنین شلغم در ارتقای سیستم ایمنی بدن بسیار موثر بوده و به دلیل فیبر بالا سموم را از بدن دفع می‌کند.

به گفته فرجی توصیه می‌شود تا شلغم را در ابتدای روز مصرف کنیم چرا که این ماده غذایی دیرهضم بوده و در روده تا ساعت‌ها باقی می‌ماند که اثر‌بخشی آن در ساعات اولیه روز بهتر خواهد بود.

وی به افرادی که با خوردن شلغم نفخ می‌کنند توصیه کرد تا شلغم را به همراه پودر آویشن بخورند.  



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6209 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ بهمن بازدید: 4688 ساعت: 4:52 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
2 گیاهی که تنها داروی حضرت علی (ع) بوده است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
3 ویروس سرماخوردگی را با این دمنوش ضربه‌فنی کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
4 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
5 دمنوش هایی که به تصفیه خون کمک می کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۷ مرداد
6 عرقیجاتی که هنگام معده درد شما را آرام می کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
7 درمان عفونت ریه با یک آنتی بیوتیک قوی خانگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
8 6 خواص پونه کوهی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
9 آویشن؛ کاهنده غلظت خون ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين
10 خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
11 این گیاه، ضدآکنه و ضدفشارخون است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت هایی که شما را چاق می کند! لقمه: برخی رفتارها و عادت ها در زندگی افراد وجود د...

  هشدار معاون سازمان غذا و دارو در مورد مصرف نمکهای صنعتی معاون غذای سازمان غذا و دارو، نسبت به مصرف نمکهای ...

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت