غذاهای نوروزی/
فیش فینگر؛ روشی جدید برای طبخ ماهی شب عید


وقتی به این روش ماهی را تهیه کنید حتی آنهایی که خیلی ماهی‌دوست نیستند نیز از آن استقبال خواهند کرد. نواره های باریک از ماهی سوخاری و برشته شده در کنار سس خوشمزه تارتار طعم بسیار خوبی دارد. فقط باید ماهی بدون استخوان انتخاب کنید که تیغ های کمی داشته باشد.

مواد لازم

• 500 گرم ماهی سفید همچون ماهی پالاک

• کمی نمک

• 50 گرم آرد سفید

• دو عدد تخم مرغ همزده

• 200 گرم خرده های نان یا آرد سوخاری

• 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

• یک عدد لیموترش

• نمک و فلفل سیاه

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سس تارتار

• 100 گرم مایونز

• 3 عدد خیارشور رنده شده

• 50 گرم کیپر

• یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده




روش تهیه

1. ماهی را به نوارهای باریک برش دهید. سعی کنید به جهت بافت گوشت ماهی را برش دهید. نوارها باید دو در 8 سانتی متر اندازه داشته باشند. کمی نمک روی آنها بپاشید.

2. آرد را در یک بشقاب گود بریزید. تخم مرغ های همزده را نیز در بشقاب دیگر و خرده های نان یا پودر سوخاری را در بشقابی مجزا بریزید. پوست رنده شده لیموترش و جعفری تازه ریز شده را به خرده های نان اضافه کنید.

3. نوارهای باریک ماهی را ابتدا در آرد معمولی، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط خرده های نان بغلتانید.

4. آنها را روی کاغذروغنی در داخل سینی بچینید. پس از آماده کردن همه ماهی ها، آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و کمی سفت شوند. آرد و تخم مرغ نیز به خورد گوشت ماهی بروند.

5. فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.

6. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید.

7. روی ماهی ها نیز روغن زیتون بریزید و سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

8. سپس آنها را از فر خارج کنید و روی دستمال حواله ای بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.

9. در این فاصله سس تارتار را درست کنید.

10. در یک کاسه کوچک، مایونز، خیارشور، کیپر و جعفری را با هم مخلوط کنید. چندقطره لیموترش تازه داخل آن بچکانید.

11. ماهی را در ظرف بچینید و به همراه سس تارتار سرو کنید. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6369 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند بازدید: 4532 ساعت: 4:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هدیه جالب مدیر یک رستوران آمریکایی به یک خانم باردار ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور
2 روش تهیه فیش اند چیپس ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سبزی مفید برای جلوگیری از نقایص جنین اسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شب...

  غذاهایی برای جلوگیری از شل شدن پوست بعد از کاهش وزن ‌وقتی که شما وزن از دست می دهید مخصوصاً وقتی که شم...

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با مواد خوراکی تقویت‌ کننده تمرکز با یک رژیم غذایی ساده می‌توانید حالتان را بهتر کرده و با افزایش تمرکز خود فعالیت و عملکرد بهتری در کارهای روزمره داشته باشید.
زنان زودتر لاغر می شوند یا مردان؟ مردان غذا را به عنوان ماده ای برای سیر شدن و رهایی از گرسنگی می بینند و از این رو کاهش وزن برای آنها بسیار راحتتر و سریعتر اتفاق می افتد.
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفت‌انگیز قرن پایگاه خبری لقمه: زنجبیل؛ راه‌حل طبیعی برای درمان و تسکین درد، التهاب و تهوع و همینطور افزایش و تقویت ایمنی بدن است که البته استفاده از آن محدودیت هایی هم دارد.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.