غذاهای نوروزی/
فیش فینگر؛ روشی جدید برای طبخ ماهی شب عید


وقتی به این روش ماهی را تهیه کنید حتی آنهایی که خیلی ماهی‌دوست نیستند نیز از آن استقبال خواهند کرد. نواره های باریک از ماهی سوخاری و برشته شده در کنار سس خوشمزه تارتار طعم بسیار خوبی دارد. فقط باید ماهی بدون استخوان انتخاب کنید که تیغ های کمی داشته باشد.

مواد لازم

• 500 گرم ماهی سفید همچون ماهی پالاک

• کمی نمک

• 50 گرم آرد سفید

• دو عدد تخم مرغ همزده

• 200 گرم خرده های نان یا آرد سوخاری

• 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

• یک عدد لیموترش

• نمک و فلفل سیاه

• دو قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سس تارتار

• 100 گرم مایونز

• 3 عدد خیارشور رنده شده

• 50 گرم کیپر

• یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده




روش تهیه

1. ماهی را به نوارهای باریک برش دهید. سعی کنید به جهت بافت گوشت ماهی را برش دهید. نوارها باید دو در 8 سانتی متر اندازه داشته باشند. کمی نمک روی آنها بپاشید.

2. آرد را در یک بشقاب گود بریزید. تخم مرغ های همزده را نیز در بشقاب دیگر و خرده های نان یا پودر سوخاری را در بشقابی مجزا بریزید. پوست رنده شده لیموترش و جعفری تازه ریز شده را به خرده های نان اضافه کنید.

3. نوارهای باریک ماهی را ابتدا در آرد معمولی، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط خرده های نان بغلتانید.

4. آنها را روی کاغذروغنی در داخل سینی بچینید. پس از آماده کردن همه ماهی ها، آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و کمی سفت شوند. آرد و تخم مرغ نیز به خورد گوشت ماهی بروند.

5. فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید.

6. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید.

7. روی ماهی ها نیز روغن زیتون بریزید و سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند.

8. سپس آنها را از فر خارج کنید و روی دستمال حواله ای بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.

9. در این فاصله سس تارتار را درست کنید.

10. در یک کاسه کوچک، مایونز، خیارشور، کیپر و جعفری را با هم مخلوط کنید. چندقطره لیموترش تازه داخل آن بچکانید.

11. ماهی را در ظرف بچینید و به همراه سس تارتار سرو کنید. 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6369 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۱ اسفند بازدید: 4698 ساعت: 4:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هدیه جالب مدیر یک رستوران آمریکایی به یک خانم باردار ۱۳۹۳ يکشنبه ۹ شهريور
2 روش تهیه فیش اند چیپس ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  خطری که در برچسب مواد غذایی ذکر نمی شود مدیرگروه تغذیه دانشگاه جندی شاپور اهواز با بیان ای...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ژاپنی بخورید، مدیترانه‌ای زندگی کنید! عادت‌های سالم غذایی که در برخی مناطق مختلف این کره خاکی مرسوم هستند، می‌توانند در خانه هر یک از شما هم سلامت را به ارمغان بیاورند.
هفت روش برای سوزاندن سریع‌تر چربی‌ها می‌گویند تعریف جنون انجام کاری یکسان بارها و بارها و انتظار داشتن نتیجه متفاوت است، اما اگر این موضوع صحت داشته باشد، پس در مورد ورزش کردن باید اکثر ما کاملا دیوانه باشیم.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
قهرمانان غذایی را بشناسید قهرمانی فقط مختص دنیای ورزش نیست. در حوزه‌ تغذیه نیز مواد غذایی متعددی وجود دارند که به راستی نقش یک قهرمان را در حفظ سلامتی ما ایفا می‌کنند. به خاطر اینکه این مواد غذایی ارزش غذایی بالایی داشته و مانند یک سپر بلا عمل می‌کنند.