مواد لازم • 500 گرم ماهی سفید همچون ماهی پالاک • کمی نمک • 50 گرم آرد سفید • دو عدد تخم مرغ همزده • 200 گرم خرده های نان یا آرد سوخاری • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده • یک عدد لیموترش • نمک و فلفل سیاه • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون برای سس تارتار • 100 گرم مایونز • 3 عدد خیارشور رنده شده • 50 گرم کیپر • یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده روش تهیه 1. ماهی را به نوارهای باریک برش دهید. سعی کنید به جهت بافت گوشت ماهی را برش دهید. نوارها باید دو در 8 سانتی متر اندازه داشته باشند. کمی نمک روی آنها بپاشید. 2. آرد را در یک بشقاب گود بریزید. تخم مرغ های همزده را نیز در بشقاب دیگر و خرده های نان یا پودر سوخاری را در بشقابی مجزا بریزید. پوست رنده شده لیموترش و جعفری تازه ریز شده را به خرده های نان اضافه کنید. 3. نوارهای باریک ماهی را ابتدا در آرد معمولی، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط خرده های نان بغلتانید. 4. آنها را روی کاغذروغنی در داخل سینی بچینید. پس از آماده کردن همه ماهی ها، آنها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد و کمی سفت شوند. آرد و تخم مرغ نیز به خورد گوشت ماهی بروند. 5. فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید. 6. کف سینی فر را با روغن زیتون چرب کنید. 7. روی ماهی ها نیز روغن زیتون بریزید و سینی را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند. 8. سپس آنها را از فر خارج کنید و روی دستمال حواله ای بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود. 9. در این فاصله سس تارتار را درست کنید. 10. در یک کاسه کوچک، مایونز، خیارشور، کیپر و جعفری را با هم مخلوط کنید. چندقطره لیموترش تازه داخل آن بچکانید. 11. ماهی را در ظرف بچینید و به همراه سس تارتار سرو کنید. بازگشت به صفحه نخست