مواد لازم
بادنجان 4عدد گوشت چرخ کرده 200گرم پیاز ریز شده1عدد برنج 1پیمانه رب گوجه 1قاشق سبزی(جعفری/ مرزه/ ریحان) از هر کدام یک قاشق نمک و فلفل به اندازه کافی گوجه فرنگی به میزان دلخواه
روش طبخ
گوشت، پیاز، سبزی، برنج و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم.
بادنجان را به صورت اریب برش زده از مواد آماده شده داخل آن را پر می کنیم.
سپس بادنجان ها را در ظرف می چینیم و سس گوجه آماده شده را روی بادنجان ها می ریزیم. اگر گوجه فرنگی نیز دوست دارید می توانید روی مواد بگذارید.
در آخر نیز ظرف را در فر با درجه 180درجه به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.
دستور از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست