مواد لازم
بادنجان 4عدد
گوشت چرخ کرده 200گرم
پیاز ریز شده1عدد
برنج 1پیمانه
رب گوجه 1قاشق
سبزی(جعفری/ مرزه/ ریحان) از هر کدام یک قاشق
نمک و فلفل به اندازه کافی
گوجه فرنگی به میزان دلخواه
روش طبخ
گوشت، پیاز، سبزی، برنج و نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم.
بادنجان را به صورت اریب برش زده از مواد آماده شده داخل آن را پر می کنیم.
سپس بادنجان ها را در ظرف می چینیم و سس گوجه آماده شده را روی بادنجان ها می ریزیم. اگر گوجه فرنگی نیز دوست دارید می توانید روی مواد بگذارید.
در آخر نیز ظرف را در فر با درجه 180درجه به مدت 40 دقیقه قرار می دهیم.
دستور از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی لقمه