دکتر سیدمسعود کیمیاگر درگذشت + سوابق و پیام تسلیت ما


مسعود کیمیاگر متخصص علوم تغذیه و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درگذشت.

به گزارش لقمه، مسعود کیمیاگر متخصص علوم تغذیه و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز درگذشت.

وی در سن 71 سالگی و به علت سرطان جان خود را از دست داد و مراسم تشییع جنازه ایشان صبح امروز ساعت 8:30 و از مقابل محل انستیتو تغذیه ایران صورت گرفت.

مسعود کیمیاگر متولد 1323 در تهران بود و تحصیلات خود را در مقطع دکترای تخصصی علوم تغذیه و فوق لیسانس علوم غذایی و تغذیه از دانشگاه ایالتی ردآیلند آمریکا و لیسانس علوم غذایی و تغذیه را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذرانده بود.

سوابق علمی و اجرایی وی به شرح زیر است:

مسئول کمیته تغذیه شورای غذا و تغذیه کشور؛ مسئول گروه تغذیه مرکز ملی تحقیقات علوم پزشکی وزارت بهداشت؛ مشاور تغذیه برنامه جهانی غذا (WFP) در تهران؛ رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور؛ مدیر گروه رشته تغذیه انسانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی؛ مشاور سازمان بهداشت جهانی؛ رئیس مرکز همکاری با سازمان بهداشت جهانی در تهران؛ متخصص تغذیهWhite Plains Center for Nursing Care در نیویورک؛ سر دبیر مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران؛ عضو: هیئت ممئحنه و ارزشیابی رشته تغذیه وزارت بهداشت؛ کمیته کشوری دیابت؛ انجمن تغذیه ایران؛ انجمن تغذیه آمریکا؛ تیم ملی طرح ریزی استراتژی تغذیه ملی؛ عضوهیئت تحریریه مجلات: پژوهش در پزشکی؛ پژوهنده

از او 3 کتاب، 85 مقاله به زبان فارسی و 42 مقاله به زبان انگلیسی به یادگار مانده است.

 

 

انا لله و انا الیه راجعون

گرچه ممکن است که با پرکشیدن به عالم باقی جای اصحاب علم، صنعت، هنر و معرفت در میان ما خالی بماند اما شمع آثارشان تا ابد نورفشان  و یادشان در ذهن بشریت باقی خواهد ماند.

بدین وسیله تحریریه و کلیه دست اندرکاران پایگاه فراگیر لقمه، درگذشت استاد فقید

                                                                                                                                      محمدصالح حجت‌الاسلامی

                                                                                                                                     صاحب امتیاز و مدیرمسئول

  بازگشت به صفحه نخست
 




کد: 8123 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۷ تير بازدید: 3877 ساعت: 2:43 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همه وزرای پیشنهادی رای آوردند/صالحی امیری در کف و صالحی در صدر جدول آرا ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
2 ترکیب کابینه پیشنهادی پزشکیان+سوابق ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
3 نامه معرفی وزرای پیشنهادی دولت پزشکیان اعلام وصول شد + اسامی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
4 حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
5 عارف معاون اول و حاجی‌میرزایی رییس دفتر رییس جمهور شدند ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
6 مهمترین علائم کرونای هندی/ کودکان و نوجوانان بیشتر گرفتار می‌شوند ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۶ تير
7 سومین مسابقه ملی عکس «خوشه» فراخوان داد ۱۳۹۸ شنبه ۲۲ تير
8 تلاش ستودنی مسعود اوزیل برای درمان 1000 کودک بیمار و اطعام مستمندان ۱۳۹۸ شنبه ۱۸ خرداد
9 400 هتل در ایران را چه کسانی می‌سازند؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۲ دي
10 90 درصد هتلهای کشور زیر سه ستاره است ۱۳۹۳ جمعه ۳۱ مرداد


نظرات


الهام

خدا بیامرزتشون. من از نظراتشون خیلی استفاده می کردم.
سعید حسینی

خدا رحمتشان کند اما برخی از نظراتشان در زمینه تغذیه خیلی متفاوت و جنجالی بود

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  6 دلیل مهم برای خوردن شکلات مطالعات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد ، هر چه مرد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاها چطور باعث كاهش استرس می‌شوند؟ همه ما كم و بیش استرس داریم ولی چگونگی مقابله با آن در افراد مختلف، متفاوت است. مدیریت استرس می‌تواند یك ابزار قوی برای حفظ و ارتقای سلامت باشد. راهكار‌های مختلفی برای این كار وجود دارد كه یكی از آنها داشتن رژیم غذایی مناسب است.
مهم‌ترین علل پنهان چاقی اگر غذایتان زیاد است و تحرک‌تان کم، نباید از چاق شدن‌تان تعجب کنید. اما اگر غذای چندانی نمی‌خورید و تحرک‌تان هم چندان کم نیست، حق دارید اگر از افزایش وزن‌تان یکه بخورید...
لاغری از درون با به کارگیری این دستورات هورمون‌ها صرفا مسئول پرمویی یا كم‌مویی یا رقم خوردن دوره‌های ماهانه نیستند. در واقع هورمون‌های زیادی در بدن شما هستند كه تمام روند غذا خوردن تا چاق شدن یا نشدن شما را كنترل می‌كنند. حتی خود سلول‌های چربی هم هورمون‌های مختلفی تولید می‌كنند. اما چیزی كه ممكن است شما آن را ندانید این است كه می‌توانید كارهایی انجام دهید كه این مواد شیمیایی قوی به‌نفع شما كار كنند.
غذاهای خنگ کننده! شاید فکر می کنید هوش و استعداد ذاتی است و نمی توانید بیش از این باهوش شوید، اما بعضی از خوراکی ها کارایی مغزتان را تحت تاثیر قرار داده و شما را باهوش تر می کند.