درآمد فست فودها چقدر است؟


پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم اعتقاد دارند که کسب و کارهای شکمی همیشه جواب می دهد. احتمالا فست فودها و ساندویچی ها یکی از همین مصادیق هستند. فرقی نمی کند یک فست فود مدرن و زنجیره ای داشته باشید یا یک ساندویچی کوچک در یک کوچه خلوت.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، توجه به تغذیه یکی از خصلت‌های مهم ایرانی‌ها است و همچنین ماجراجویی و گشتن به دنبال طعمی جدید و متفاوت امروزه تبدیل به یکی از تفریحات مردم شده است. فست فودها، رستوران‌ها، ساندویچی‌ها و مراکز بیشماری هستند که که با ایده‌های متنوع و جدید سنتی و مدرن ایجاد می‌شوند تا به این نیاز جامعه پاسخ بدهند. امروزه شاهد هستیم که هر روز بر تعداد کسانی که وارد کسب و کارهای مرتبط با مواد غذایی هستند افزوده می‌شود زیرا تقاضای این بازار همیشگی است و با توجه به رشد جمعیت و تغییراتی که در سبک زندگی مردم شاهد هستیم پیش‌بینی می‌شود روز به روز این تقاضا بیشتر هم بشود.

یک مرکز تهیه غذا را به روش‌ها و با هزینه‌های مختلفی می‌توان راه‌اندازی کرد یکی از این مراکز مغازه‌های ساندویچی در سطح محله‌ها است که عموما فضای کوچکی دارند و به سرمایه اولیه کمتری نسبت به فست فودها و رستوران‌های مدرن احتیاج دارند.

البته ساندویچی‌ها طرفداران خود را دارند و باید گفت که تنها سرمایه‌گذاری زیاد برای راه‌اندازی یک رستوران ضامن موفقیت آن نیست. بسیاری از مغازه‌های کوچک ساندویچی در شهر وجود دارند که حتی از رستوران‌های بزرگ درآمد بیشتری دارند و این به دلیل آن است که توانسته‌اند در کسب و کار خود خلاقیت داشته باشند و طعم و کیفیت متفاوتی را به مشتریان خود عرضه کنند پس اگر بتوانید با یک ایده جدید و همچنین کار و تلاش زیاد اقدام به راه‌اندازی یک ساندویچی دنج و دوست‌داشتنی کنید احتمال موفقیتتان زیاد است. به گزارش دریک، اما باید قبل از این کار حتما به تحلیل کسب و کارتان بپردازید و قبل از شروع تمام ابعاد این شغل و مزیت‌ها و معایب آن را بررسی کنید تا بتوانید احتمال موفقیتتان را بالا ببرید.

مزایای شغل ساندویچی
– شغل ساندویچی و فست فود از معدود شغل‌هایی می‌باشد که نسبت سرمایه‌گذاری اولیه به درآمدهای خالص ماهانه فاصله بسیار زیادی ندارد و در صورتی که شروع و ادامه فعالیت اصولی انجام گیرد و موارد مدیریتی به نحو صحیح و کامل رعایت شود، درآمد مکفی و برگشت سرمایه زود هنگامی را در پی خواهد داشت.

– از دیگر نکات بارز شغل ساندویچی و فست فود کار آفرینی برای اشخاص غیر متخصص و بیکار است که می‌توانند خیلی زود و در کوتاه‌ترین زمان آموزش‌های مربوطه را دیده و پس از گذراندن دوره‌های بهداشت و گرفتن جواز کسب اقدام به گشودن مغازه خود کنند.

– یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مزایا و برتری‌های شغل ساندویچی و فست فود نسبت به سایر شغل‌ها این است که تمام محصولات به صورت نقد به فروش می‌رسد و در پس آن مواد اولیه مصرفی به صورت نسیه، اقساطی و یا به صورت تسویه مدت‌دار از شرکت‌های فروشنده مواد اولیه خریداری می‌گردد، که این امر موجب به وجود آمدن گردش مالی مناسب دوره‌ای و حساب‌های بانکی معتبر می‌گردد، که این وضعیت در کمتر شغلی دیده می‌شود و در بیشتر شغل‌ها عکس این موضوع حاکم است.

– به دلیل اینکه تعداد مراجعات مردم به یک رستوران یا فست فود به مراتب بیشتر از مراجعه به اکثر شغل‌های دیگر در هفته، ماه و یا سال می‌باشد، لذا به تجربه ثابت شده که کم هزینه‌ترین تبلیغات در سطح کلان مربوط به شغل و فعالیت ساندویچی و فست فود می‌باشد. زیرا خود مردم به دلیل مراجعات و سفارشات مکرر غذا، در بیشتر مواقع و در جلسات خصوصی، مهمانی‌ها و مراسم و محل کار در حال صحبت و تبلیغ در مورد ساندویچی یا فست فود محبوب خود هستند و این خود بزرگترین تبلیغ رایگان می‌باشد.
معایب و سختی‌های شغل ساندویچی

– مهمترین سختی این شغل حساسیت آن است زیرا به طور کلی عرضه مواد غذایی به دلیل اینکه با سلامتی مردم طرف است مسئولیت زیادی را برای عرضه کننده به همراه دارد و همیشه بای موارد بهداشتی را در آن به طور کامل رعایت کرد.

– همچنین شغل ساندویچی شغلی است که تعطیلی ندارد و انتظار عموم این است که فست فود همیشه در دسترس باشد بنابراین برای موفقیت در این شغل باید ساعات زیادی از طول روز را در مغازه‌تان بگذرانید.

– فردی که در ساندویچی کار می‌کند محکوم است همیشه خوش برخورد، مشتری‌مدار و مودب باشد و با ظاهری آراسته و تمیز سر کار خود حاضر شود زیرا در غیر این صورت موفقیتی در کار نخواهد بود.

تحلیل کسب و کار
برای راه اندازی یک ساندویچی موفق ابتدا باید به دنبال یک ایده خلاق برای شیوه ارائه ساندویچ به مردم باشید زیرا این روزها تعداد مغازه‌های ساندویچی بسیاد زیاد شده است و اگر می‌خواهید موفق شوید باید خاص باشید.

اما اشتباه نکنید خاص بودن لزوما به معنی صرف هزینه زیاد نیست، سعی کنید ابتدا به مطالعه و بررسی ساندویچی‌ها و نمونه‌های موفق در سطح شهر بپردازید و دلایل موفقیت آنها را برای خود تحلیل کنید و پس از رسیدن به جمع‌بندی وارد مراحل بعدی شوید.

مرحله بعد گرفتن پروانه بهداشت و مجوزهای قانونی است که کار زیاد مشکلی نیست و در عرض چند هفته می‌توان این مرحله را طی کرد.

حال نوبت تهیه مغازه است که یکی از مهمترین بخش‌هاست، ظاهر مغازه ساندویچی بهتر است ساده ولی خاص باشد و نوع تزئینات داخلی مغازه با محصولی که ارائه می‌دهد همخوانی داشته باشد. مغازه ساندویچی نیاز نیست خیلی بزرگ باشد و یک مغازه بیست متری هم جوابگوست اما باید با شیوه ارائه خدمات هماهنگی داشته باشد به طور مثال بسیاری از ساندویچی‌های موفق وجود دارند که هیچ فضایی برای نشستن ندارند و همه محصول خود را به صورت بیرون‌بر عرضه می‌کنند. همچنین سعی کنید محل مغازه در خیابان‌های اصلی محله که رفت و آمد زیادی دارد باشد و ترجیحا از گشودن ساندویچی در کوچه‌های محلی خوداری کنید.

یکی از شیوه‌های موفق، ارائه تنها یک نوع ساندویچ است که به دلیل تمرکز روی یک محصول می‌توان آن را با طعم‌ها و افزودنی‌ها و طعم‌دهنده‌های مختلفی عرضه کرد که این خود می‌تواند جذابیت زیادی برای مشتری ایجاد کند مانند ساندویچی‌هایی که تنها به ارائه برگر زغالی با ظاهر و طعم‌های متفاوت اقدام می‌کنند که بسیار ایده موفقی است.

درآمدها و هزینه ها
بر اساس بررسی میدانی برای راه‌اندازی یک ساندویچی بین شصت تا هفتاد میلیون تومان سرمایه اولیه نیاز دارید؛ البته اجاره مغازه بستگی به متراژ و محل آن دارد ولی به طور متوسط بین سی تا چهل میلیون تومان رهن و یک و نیم تا سه میلیون تومان اجاره نیاز است. برای تهیه یخچال، فر و سایر وسایل و همچنین تزئینات داخل مغازه نیز بین پانزده تا بیست میلیون تومان نیاز است. تهیه مواد اولیه نیز که معمولا به صورت هفتگی خرید می‌شود نیز هفته‌ای یک تا دو میلیون خرج بر می‌دارد. هزینه انرژی هم حداقل ماهی یک میلیون تومان می‌شود که به آن حقوق حداقل یک کارگر با حقوق حداقل هشصد هزار تومان در ماه را باید اضافه کرد.

فرض کنید یک مغازه ساندویچی ۱۰۰ ساندویچ در روز بفروش برساند و قیمت میانگین ساندویچ‌ها ۶۰۰۰ تومان باشد. بنابراین درآمد روزانه آن ششصد هزار تومان می‌شود و اگر ۳۶۵ روز سال را کار کند درآمد سالیانه این واحد می‌شود ۲۱۹ میلیون تومان، حال باید هزینه‌ها را از این مبلغ کم کنیم.
هزینه مواد اولیه در ماه ۸ میلیون تومان و در سال ۹۶ میلیون تومان، هزینه نیروی انسانی (۲ نفر) هر یک در ماه حداقل ۸۰۰ هزار تومان و در سال ۱۹٫۲ میلیون تومان، هزینه انرژی در ماه یک میلیون تومان و در سال ۱۲ میلیون تومان، اجاره بها مغازه به طور میانگین ۲ میلیون تومان در ماه و در سال ۲۴ میلیون تومان، حقوق مدیریت ۲ میلیون تومان در ماه و ۲۴ میلیون تومان در سال در نظر گرفته شده است.

بنابراین کل هزینه سالانه برابر ۱۷۵٫۲ میلیون تومان می‌باشد. پس سود خالص این ساندویچی ۴۳٫۸ میلیون تومان در سال خواهد بود و با توجه به سرمایه‌گذاری اولیه به مبلغ ۷۰ میلیون تومان در مدت قریب به ۱٫۶ سال این میزان باز خواهد گشت.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اقتصاد

کد: 8495 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 2994 ساعت: 10:28 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
2 اهدای جایزه ویژه انجمن مخترعین اروپا به مخترع ایرانی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ ارديبهشت
3 حذف وعده های غذایی سبب کاهش طول عمر می شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
4 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
5 تغذیه در دوران نقاهت کرونایی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
6 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
7 مصرف فست فودها بیماری التهاب روده را تشدید می کند ۱۳۹۶ جمعه ۳ آذر
8 تضمین سلامت قلب با رژیم غذایی گیاهی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 یک روز گشت با تعزیراتی ها ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
11 راز ساخت سس مخصوص مک‌دونالد لو رفت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هوای شیرینی خونتان را داشته باشید حتماً ضرب‌المثل «خونت را کثیف نکن» را بارها و باره...

  تاثیر كپسول بابونه بر تهوع و استفراغ ناشی از بارداری كپسول بابونه در مقایسه با زنجبیل و پلاسبو در كاهش ...

  راه سفید کردن دندان‌ها چیست؟ رنگ سفید دندان‌ها و یک لبخند که در آن دندان‌های س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی عجیب درباره چاقی متخصصان سلامت می‌گویند عوامل چاقی در بین افراد فراتر از بی‌تحرکی و پرخوری است اما با این حال مصرف مواد خوراکی ناسالم مانند مواد قندی و نداشتن فعالیت بدنی قطعات اصلی پازل چاقی هستند.
چگونه بدون ورزش کالری زیادی بسوزانیم؟ همه شما از فواید بی شمار ورزش مطلع هستید و می‌دانید که به هیچ بهانه‌ای نباید از ورزش کردن سر باز زد. اما به هر حال روشهایی هم وجود دارند که بدون ورزش نیز بتوانید کالری بیشتری بسوزانید.
گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.