صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پلمپ ۶۱۲ مرکز غیر بهداشتی در طرح سلامت نوروزی
صدور بیش از 23 هزار فقره حواله الکترونیکی کود شیمیایی در استان قم
اجرای طرح میوه طرح تنظیم بازار
جهاد تولید، فرصتها و چالشها بررسی میشود
نشست توجیهی خرید گندم برگزار شد
شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه
مراغه میزبان مجمع گفتمان «شهروند آگاه؛ شهروند مسئولیت پذیر» شد
یارانه دارو و شیرخشک ۳۶ درصد کاهش یافت
قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت!
ایرانی ها باید ویتامین D از کودکی تا سالمندی مصرف کنند
مجله لقمه
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
روز جهانی غذا
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
خدمات و صنایع غذایی
زیر گروه ها
کارخانجات غذایی
تجهیزات و لوازم صنعتی
تجهیزات فروشگاهی
کاریابی
بنگاه
محصولات غذایی
لوازم آشپزخانه
مشاوران تغذیه
آموزشگاه ها
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان
بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...
خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد
سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...
وزن، تحرک و تغذیه عوامل مؤثر در ایجاد پوکی استخوان
معاون مرکز تحقیقات استئوپروز گفت: تحرک و تغذیه از ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
افزودنیها را بیشتر بشناسیم
افزودنی مادهای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه میشود. افزودنیهایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی میشود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه میشوند، اما افزودنیهایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه میشوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار میرود.
یک ماده غذایی فوق العاده
مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟
محققان فهرست رایجترین اشتباهات را در رژیمهای لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیمهای لاغری و رایجترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب میشوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بدترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن میباشد.
بفرمایید غذای محلی
واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمیرسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است