یلدا در قاب کاریکاتور


پایگاه خبری لقمه: شب یلدا به روایت کاریکاتور با طرح هایی از محمدعلی رجبی، مهدی عزیزی، شیدا سردشتی و ... در رسانه های مختلف به نمایش در آمد.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، کاریکاتور زبانی تلخ و گزنده دارد و به راحتی می تواند اندک خوشی و شادی یک سنت را به سخره و نقد بکشد. اما هنرمندانی هم سعی کردند که این زبان را کمی لطیف تر به کار گیرند و آثاری را به مناسبت بلندترین شب سال خلق کنند.

 

 انتشار گزارش‌هایی از قیمت های نجومی میوه و آجیل در آستانه شب یلدا، از پسته نیم میلیونی تا انار ۵۵ هزار تومانی، سوژه انتشار کارتونی از مهدی عزیزی در خبرآنلاین شد.

گران تمام شدن برگزاری مراسم شب یلدا و عدم توانایی مالی بسیاری از مردم برای تهیه اقلام این مراسم، سوژه انتشار کارتونی از شیدا سردشتی در صفحه اینستاگرامش شد.

 

و امان از دست تلویزیون ...

یلدای نوستالژیک ...

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی 

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14538 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر بازدید: 2247 ساعت: 8:23 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بحران آب و کرونا در سیستان ۱۴۰۰ يکشنبه ۱۳ تير
2 شکست کرونا با رعایت جدی اصول بهداشتی ۱۳۹۹ جمعه ۱۵ فروردين
3 گزارش بانک مرکزی از کاهش چشمگیر مصرف شیر و لبنیات ۱۳۹۴ يکشنبه ۱ آذر
4 کاریکاتور/ قطع آب مشترکان پرمصرف‎ جدی است! ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
5 کاریکاتور/ بدآموزی ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
6 به چی می خندی؟! ۱۳۹۱ جمعه ۴ اسفند
7 کاریکاتور/ نان ارزان - نان گران ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۵ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تا گرسنه نشده اید، غذا نخورید پایگاه خبری لقمه:تازه ترین مطالعات محققان غربی موی...

  پاسخ به چند سوال تغذیه ای آیا تصور شما در مورد گریپ فروت، چای زنجبیل، ژله، م...

  چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی کم خونی یعنی کاهش تعداد گلبول‏های قرمز خون و علل م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کالری مورد نیاز بدنتان را بدانید برای تغذیه درست انرژی باید از منابع چربی‌ها، قندها و پروتئین‌ها فراهم شود.
فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
اشتباهات رایج در آشپزی و راه حل آنها احتمالا شما هم ادویه را در دسترستان کنار اجاق گاز نگه می‌دارید، یا وقتی عجله دارید در ظرف و ماهیتابه با این گمان که کار پخت و پز غذا زود‌تر تمام شود، مقدار بیشتری مواد غذایی می‌ریزید؛ بعید نیست در این مواقع زیاد هم منتظر خوب داغ شدن روغن نشوید. این گونه کارهای اشتباه را در حین آشپزی بسیاری افراد می‌توان دید.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.