تزیین جذاب هندوانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید به سادگی یک هندوانه را تزئین کنید و در عین حال زیبا و جذاب باشد.
ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید یکی از غذا های پرطرفدار که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است ، ماکارونی است با ما همراه باشید تا بتوانید با ایده های خلاق ماکارونی های خود را زیبا تزیین کنید.
در زمستان سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید پایگاه خبری لقمه: اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دار . . .
طراحی روی هندانه برای شب یلدا (1)+ تصویر پایگاه خبری لقمه: روش‌های متنوع و زیبای دیگری نیز برای تزئین هندوانه وجود دارد که با مشاهده تصاویر می‌توانید به راحتی آنها را اجرا کنید.
آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی این روزها ژله به شکل ها و فرم های مختلف تهیه می شود. در زیر روشی را به شما یاد می دهیم که در آن ژله را به شکل توت فرنگی سرو کنید.
روش تهیه تصویری کیک لازانیا لازانیا یکی از غذاهای مورد علاقه این روزهاست که مادرها هم در طبخ آن تبحر دارند.
تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس حلوا را می توانید به شکل بته جقه نیز تزیین کنید که مراحل آن به شرح زیر است.
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  احساس گناه پس از پرخوری پایگاه خبری لقمه: پرخوری کردن و پاک سازی بعد از آن...

  خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع متخصص طب سنتی با تأکید بر اینکه باید از خرید گوشت‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یلدا، دانش كیهانی نیاكان ماست حضور هندوانه و سرخی میان آن شاید بی‌ارتباط با خورشید و شب میلاد او و سرخی خورشید نباشد. به‌طور كلی در شب یلدا میوه‌هایی خورده می‌شود كه نمادی از خورشید است مثل انار، هندوانه، سیب سرخ و لیموی زرد.
باشگاه توسعه کسب و کار یونسکو ادعای سرطان زا بودن کلوچه نادری را رد کرد به دنبال انتشار خبری در رسانه‌های فارسی زبان بیگانه مبنی بر سرطان زا بودن محصولات کلوچه نادری به نقل از یک نشریه آلمانی، پس از بررسی‌ها و آزمایشات لازم، سلامت این محصول، بار دیگر تایید شد.
چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
تهران آب ندارد پرویز کردوانی، سال‌هاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرم‌ترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانه‌اش پراست از تقدیر‌نامه‌ها و عکس‌هایش. عکس‌هایی از زمان‌های خیلی دور و خیلی نزدیک.