تزیین جذاب هندوانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید به سادگی یک هندوانه را تزئین کنید و در عین حال زیبا و جذاب باشد.
ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید یکی از غذا های پرطرفدار که از ارزش غذایی بالایی برخوردار است ، ماکارونی است با ما همراه باشید تا بتوانید با ایده های خلاق ماکارونی های خود را زیبا تزیین کنید.
در زمستان سوپ گندم را جایگزین سوپ جو کنید پایگاه خبری لقمه: اگر علاقه به خوردن سوپ دارید بهتر است بدانید که خوردن سوپ هایی مانند سوپ جو به دلیل مزاج سرد برای فصل سرما مناسب نیستند ، به جای آن می توانید از سوپ گندم استفاده کنید که طبعی گرم دار . . .
طراحی روی هندانه برای شب یلدا (1)+ تصویر پایگاه خبری لقمه: روش‌های متنوع و زیبای دیگری نیز برای تزئین هندوانه وجود دارد که با مشاهده تصاویر می‌توانید به راحتی آنها را اجرا کنید.
آموزش تصویری ژله به شکل توت فرنگی این روزها ژله به شکل ها و فرم های مختلف تهیه می شود. در زیر روشی را به شما یاد می دهیم که در آن ژله را به شکل توت فرنگی سرو کنید.
روش تهیه تصویری کیک لازانیا لازانیا یکی از غذاهای مورد علاقه این روزهاست که مادرها هم در طبخ آن تبحر دارند.
تزیین حلوا با طرحی سنتی+ عکس حلوا را می توانید به شکل بته جقه نیز تزیین کنید که مراحل آن به شرح زیر است.
1    2    3   
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با ذرت به جنگ با کم خونی بروید متخصصان تغذیه می‌گویند ذرت به دلیل اینکه غنی از ری...

  فواید و مضرات گیاه خواری

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فیس بوک واقعا چاق کننده است نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله "Consnmer Research" منتشر شده تایید می‌کند که کاربران سایت‌های اجتماعی با استفاده مداوم از این سایت‌ها واقعا سلامت خود را به خطر می‌اندازند.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ یک پژوهشگر حوزه تغذیه می‌گوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماری‌ها و عارضه‌های مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کم‌خونی و حتی برخی سرطان‌ها مثل سرطان‌های دستگاه گوارش می‌شود. و در ایران خیلی از نانوایی‌های سنتی نان کامل نمی‌پزند.
راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ پایگاه خبری لقمه: تخم کتان، دانه‌ای مغذی و مفید، سرشار از امگا ۳، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌هاست. این دانه کوچک تأثیر چشمگیری بر سلامت قلب، گوارش، کاهش وزن و زیبایی پوست و مو دارد.