طرز تهیهی سوپ گندم مواد لازم : گندم : یک پیمانه جعفری : سه پیمانه ، خرد شده پیاز : یک عدد هویج : یک عدد نمک ، فلفل ، زنجبیل و زردچوبه : به مقدار لازم روش تهیه : مدت 24 ساعت گندم را خیس کنید. بعد آن را در ظرفی بریزید و آب را اضافه کنید. ادویه ها را هم می توانید در این مرحله اضافه کنید و ظرف را روی حرارت بگذارید تا کاملاً گندم ها بپزد و به اصطلاح مغزش بشکفد. در پایان هویج را رنده کرده و به همراه سبزی خرد شده و پیاز به سوپ اضافه کنید و آن را بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست